Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Puebla

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Puebla

Kuvar

Puebla

Vive la gastronomía poblana por Andrea

Zdravo, ja sam Andrea i volim da dijelim ljubav koju osjećam prema ukusima i tradiciji svog naroda. Rođen sam u meksičkoj državi sa najsloženijim i najrazličitijim izborom sastojaka zbog kojih je Puebla postala rodno mjesto najukusnijih jela u zemlji za cijeli svijet. Kao dijete sam odrastao okružen kuvarima i aromama u porodičnim restoranima, a sa njima sam naučio da stvaram i repliciram strast prema našoj gastronomiji.

Kuvar

Privatna večera sa kuvarom Huanom Karlosom

20 godina iskustva specijalizovan sam za pružanje jedinstvenih gastronomskih doživljaja. Pohađao sam školu kulinarstva i obučio se u Aaa standardnim hotelima. Vrhunski sam kuvar u Meksiku više od pet godina.

Kuvar

Fuzijska kuhinja Gustava: privatni kuvar

7 godina iskustva Ja sam profesionalni kuvar koji je specijalizovan za međunarodnu i fuzijsku kuhinju. Predstavljen sam kao kuvar u ulozi kuvara u Gvadalahari.

Kuvar

Iza Erikovih ukusa plamena i fuzije

8 godina iskustva sam započeo u Meksiku i naučio od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Remzi. Studirala sam na Konzervatorijumu kulture meksičke kuhinje. Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.

Kuvar

Majkl - moderni meksički ukusi

10 godina iskustva Ja sam vrhunski kuvar meksičke kuhinje. Učila sam od porodice i u njujorškim kuhinjama i otvorila više od 10 restorana. Kuvao sam za vrhunske sportiste kao što su Kevin Durant i Landon Donovan.

Kuvar

Flavors of Mexico by Jorge

25 godina iskustva nalazim ogromnu radost u uređivanju menija za male grupe i povezivanju sa gostima. Imam diplomu iz kulinarske škole Le Cordon Bleu. Kao savjetnik za hranu i piće, stručnost sam posvetio restoranima i hotelima.

Sve usluge kuvara

Moderna meksička kuhinja Rodriga

14 godina iskustva sam počela u japanskom restoranu, a zatim u Biku, gdje sam naučila napredne tehnike. Diplomirala sam pravljenje peciva u kompaniji Le Cordon Bleu. Izabran sam za stažiranje u Nomi 2014. godine.

Tradicionalna degustacija koju organizuje Vanesa

20 godina iskustva Ja sam kuvar koji je vješt u kuvanju regionalnih kuhinja koje pokazuju meksičku kulinarsku raznolikost. Sarađivala sam sa kuvarima iz cijelog Meksika i imam diplomu iz komunikacije. Ugostio sam više od hiljadu gostiju na časovima kuvanja.

Sveti trojstvo meksičke hrane

13 godina iskustva Pružam prilagođene usluge keteringa za korporativne događaje i proslave. Studirala sam na Nacionalnoj školi za antropologiju i istoriju i UVM. Kreirao je gurmansku liniju salsas Mapachtli zanatskih salsa 2015. godine.

Zdravi ukusi Fernande

19 godina iskustva Ja sam kuvar i preduzetnik na bazi biljaka, strastveno kreiram organska, hranjiva jela. Studirala sam u Meksiku i Majamiju i dobila sertifikat za vegansku fuziju kod Marka Reinfilda. Kuvao sam za klijente visokog profila kao što su Bili Ajliš i gradonačelnik Majamija Fransis Suarez.

Meksički porodični por Aleks

12 godina iskustva Profesionalni kuvar, radio sam u Španiji, Plaja del Karmen i San Migel de Aljende. Naučio sam osnovne principe i tehnike profesionalne kuhinje. Osmislio sam gastronomske doživljaje za brendove kao što su HBO, BVLGARI, Spotify i Netflix.

Sto za fuziju Rodriga

14 godina iskustva Na moje kulinarske vještine utiču japanske kuhinje, kruzeri i peciva. Diplomirao sam peciva prije šestogodišnje kulinarske karijere na privatnim jahtama. Osim kulinarske fondacije u japanskoj kuhinji, bavim se i poslasticom.

Mali zalogaji Meksika od Aleksa

12 godina iskustva sam usavršio svoje zanate u restoranima i preko sopstvenog preduzeća za ketering. Obučavao sam se kod firme Andrés Madrigal, Gonzalo Colín, Paco Roncero. Pripremio sam više od 1000 usluga, stvarajući nezaboravne trenutke.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu

Još usluga da ih razgledate