Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Meksiko Siti

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Meksiko Siti

Kuvar

Privatna večera sa kuvarom Huanom Karlosom

20 godina iskustva specijalizovan sam za pružanje jedinstvenih gastronomskih doživljaja. Pohađao sam školu kulinarstva i obučio se u Aaa standardnim hotelima. Vrhunski sam kuvar u Meksiku više od pet godina.

Kuvar

Iza Erikovih ukusa plamena i fuzije

8 godina iskustva sam započeo u Meksiku i naučio od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Remzi. Studirala sam na Konzervatorijumu kulture meksičke kuhinje. Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.

Kuvar

Majkl - moderni meksički ukusi

10 godina iskustva Ja sam vrhunski kuvar meksičke kuhinje. Učila sam od porodice i u njujorškim kuhinjama i otvorila više od 10 restorana. Kuvao sam za vrhunske sportiste kao što su Kevin Durant i Landon Donovan.

Kuvar

Natalijina meksička hrana

22 godine iskustva predavao sam kuvanju na televiziji i medijima i obučavao nove kuvare da kreiraju održive jelovnike. Studirala sam u Španiji, a zatim sam otputovala u Toskanu da bih se specijalizovala za italijansku hranu i vino. Tokom ljeta radim kao privatni kuvar za princezu u Francuskoj i Švajcarskoj.

Kuvar

Meksiko Siti

Flavors of Mexico by Alberto

8 godina iskustva Prakse i rad u hotelu u Meksiko Sitiju, banket sa italijanskim kuvarom. Studirala sam i završila gastronomske studije na Univerzitetu UNIVDEP. Imao sam priliku da kuvam za medijske ljude.

Kuvar

Moderna meksička kuhinja Rodriga

14 godina iskustva sam počela u japanskom restoranu, a zatim u Biku, gdje sam naučila napredne tehnike. Diplomirala sam pravljenje peciva u kompaniji Le Cordon Bleu. Izabran sam za stažiranje u Nomi 2014. godine.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu