Taste Inn, vlasnik Daniel Rodrigez – somelijer i kuvar
Kao somelijer i edukator, donosim znanje, toplinu i kreativnost za svaki sto, osmišljavajući privatne večere sa kuvarima koje su interaktivne, kulturne i nezaboravne.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Мексико Сити
Pruža se u vašem domu
Uparivanje sa jelovnikom sevičea u restoranu Taste Inn
$223 $223 po gostu
Minimum za rezervaciju je $890
Meni i uparivanja:
Penušavo vino za dobrodošlicu. 1) Seviče od škampa (interaktivno) pripremljen sa kuvarom Alfredom, učenje kako se škampi spremaju u limunovom soku i sosovima. 2) Uačinango sa uitlakohom, jedinstvena fuzija kopna i mora. 3) Koktel od škampa sa sosom mole, spoj morskih plodova i tradicije. 4) Toro seviče, bogat i uravnotežen. Intermezzo: Mamey sorbet, sveže napravljen u našoj mašini. 5) Seviče od lososa, delikatan i svetao. Desert: Zapote Negro Sorbet, takođe sveže napravljen. Sva jela su uparena sa vinom, meskalom i sakeom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Daniel) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Somelijer za vino, žestoka pića i meskal, osnivač ASI-ja, sa više od 2300 utisaka na Airbnb-u i ocenom 4,96.
Istaknuti trenutak u karijeri
Osnivač Instituta Agave Spirits, prve škole za somelijere meskala na svetu
Edukacija i obuka
Sertifikovani somelijer vina i majstor agavinih žestokih pića, osnivač Instituta za agavina žestoka pića
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мексико Сити. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$223 Od $223 po gostu
Minimum za rezervaciju je $890
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?


