Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi El Cajon

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – El Cajon

Kuvar

Danijela - privatna večera sa senzornim vozilima

20 godina iskustva Ja sam kuvar, somelijer i vizuelni umjetnik koji stvara jedinstvene kulinarske doživljaje. Studirala sam kulinarsku umjetnost, radila u Biko & Rústico i učila u bakinoj kuhinji. Osvojio sam nagradu za najbolju Baja večeru (San Diego Magazine) i 1. mjesto Ceviche Master of California.

Kuvar

Izraelska moderna meksička kuhinja

22 godine iskustva Ja sam iskusan kuvar i kulinarski konsultant koji je odrastao kuvajući tradicionalnu meksičku hranu. Studirala sam u Le Cordon Bleu Las Vegasu i usavršavala svoje kulinarske vještine. Proputovao sam zemlju pomažući restoranima tako što sam dorađivao jelovnike i pojednostavljujući kuhinje.

Kuvar

Nagrađivani ukusi kuvara Tokoa

15 godina iskustva izrađujem personalizovane kulinarske doživljaje za odmor, vjenčanja i privatne događaje. Studirala sam na Evropskoj kulinarskoj školi u Kuritibi u Brazilu. 2008. godine sam otvorila svoj prvi restoran i osvojila glavnu nacionalnu nagradu za brazilsku kuhinju.

Kuvar

Anđeo: Baja-Mediteran

10 godina iskustva Imam praktično iskustvo na slavnim mjestima kao što su Bleu Boheme i Wormwood. Počeo sam u velikom keteringu i razvio se u francuskim i baja-mediteranskim kuhinjama. Bio sam dio tima koji je zaradio „Najbolji novi restoran 2022. godine”.

Kuvar

Hektorovi latinoameričkih ukusa

9 godina iskustva Ja sam meksičko - ekvadorski kuvar sa bogatim iskustvom u južnoameričkoj kuhinji. Obučavala sam se na vrhunskom kulinarskom koledžu sa instrukcijama pod uticajem Francuske. Radila sam kao glavni kuvar i suvlasnički restorani u Meksiku i Baja Kaliforniji.

Kuvar

Mediteranska gozba Maksimilijana

Kulinarsko putovanje kuvara Maksa počelo je u srcu Bostona, gdje je bio inspirisan sicilijanskom kuvanjem svoje nane Karmele i oca Domenika. Njegovo profesionalno iskustvo počelo je sa 14 godina, radeći na lokalnoj ribljoj pijaci i italijanskim delikatesama njegove porodice. Nastojeći da proširi svoje kulinarsko znanje, kuvar Maks se preselio u Zalivsko područje San Franciska 1998. godine. Do 23 godine, obezbijedio je svoju prvu poziciju kuvara De Cuisine, otvarajući novu američku zalogajnicu u odmaralištu Klermont u Berkliju. Samo dvije godine kasnije, preuzeo je svoju prvu ulogu izvršnog kuvara i nastavio je da vodi kuhinje u proteklih 20 godina. Kuvar Maks se trenutno fokusira na privatne i privatne večere u okrugu San Dijego.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu