Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Santa Monica

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Santa Monica

Kuvar

Veganski doživljaj: privatni kuvar u vašem domu

Upoznajte profesionalnog kuvara JustNCase! Sa dugogodišnjim iskustvom u kulinarskoj industriji, uspješno sam upravljao sopstvenim kamionom sa hranom i pokrenuo uspješan privatni posao kuvara, koji se brine o raznovrsnoj klijenteli. Moja strast prema stvaranju ukusnih, visokokvalitetnih obroka dovela me je do rada s više klijenata visokog profila u povjerljivim okruženjima, pružajući personalizovane gastronomske doživljaje kojima je prioritet ukus, zdravlje i prezentacija. Bilo da izrađujem inovativna jela na bazi biljaka ili kuvanju jela s više jela, donosim profesionalnost, kreativnost i pažnju na detalje svakom doživljaju objedovanja. Dozvolite mi da dovedem luksuz privatnog kuvara u vaš smještaj na Airbnb-u!

Kuvar

Privatni gastronomski doživljaj koji je odabrao kuvar Neicy

15 godina iskustva u fokusiranju na hranu za utjehu, kuvam za poznate ličnosti i ekskluzivne događaje. Baka me je obučila, a ja sam usavršila svoje vještine na Umjetničkom institutu u Ilinoisu. Takođe sam osnovao kompaniju MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kuvar

Los Anđeles

Morgan: vesela kuhinja

20 godina iskustva specijalizovan sam za kreiranje jedinstvenih gastronomskih doživljaja sa fokusom na kvalitetne sastojke. Kuvao sam pod mnogim sjajnim kuvarima i u fantastičnim restoranima. Vodim sopstvenu kompaniju, nudeći doživljaje za privatne kuvare, uparivanje vina i piknike.

Kuvar

Gurmanska večera u društvu Dilana

5 godina iskustva posvećen sam donošenju svježe, gurmanske hrane na vaš sto. Studirao sam kod nekih od najboljih kuvara u Los Anđelesu. Napisala sam kuvar za djecu s poremećajima u ishrani.

Kuvar

Vrhunski restorani uz Bendžamina

20 godina iskustva radio sam u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama širom Evrope. Obučavala sam se u prestižnim kulinarskim školama i radila kod kuvara sa Mišelinovom zvjezdicom u Evropi. Bila sam polufinalista u francuskoj verziji vrhunskog kuvara.

Kuvar

Uzvišena italijanska hrana - Džoi

Ja sam Džoi, privatni kuvar iz Los Anđelesa, specijalizovan za italijansku kuhinju. Moje kulinarsko putovanje je počelo u Le Cordon Bleu u Los Anđelesu, gdje sam naučio da unosim kreativnost u složene recepte. Sa italijanskim nasljeđem s obje strane moje porodice, svake godine putujem u Italiju kako bih produbila svoju stručnost. Tokom mojih 10 godina kao privatni kuvar, služio sam niz klijenata - od poznatih ličnosti do demure i radujem se što ću u vaš dom donijeti izuzetna jela od visokokvalitetnih sastojaka.

Sve usluge kuvara

Afro-karipski ukusi Ešli

Ja sam kuvar Ešli i unosim duboko ličnu perspektivu svakog jela koje napravim. Moja afro-karipska fuzijska jela poštuju tradiciju i slave kreativnost, inspirisana mojim jamajčansko-američkim nasljeđem, formalnim kulinarskim treningom iz Nove škole kuvanja i šest godina iskustva u ulozi kuvara. Moj posao, međutim, prevazilazi moju hranu. Moje putovanje kao žene crnog imigranta u kulinarskom svijetu je dokaz otpornosti i liderstva. Obožavam izazove stereotipe, pojačavam glasove imigrantskih crnkinja i ističem naše doprinose. Kuvanje za vas je više od obroka - to je proslava kulture, identiteta i priča koje nas povezuju. Volim da sačuvam i dijelim ljepotu karipske kulture s vama dok stvaram prostor za razmišljanje i nevjerovatnu hranu.

Cali Mediterranean by Liza

Ja sam lokalni privatni poznati kuvar koji je radio za Alison Holker, Sebastijan Sten i druge klijente u privatnom sektoru. Započela sam usluge privatnog kuvara u objektu Malibu Beach Recovery Home. Tamo sam ponovo osmislio mnoge svoje recepte kako bih se pridržavao njihove niske glikemijske ishrane. Ustao sam u redovima kao njihov pomoćni kuvar i kulinarski učitelj. Moja niša je mediteranska hrana i peciva.

Ukusne kreacije Tereze

20 godina iskustva Imam više od dvije decenije raznovrsnog iskustva u kuhinjskim okruženjima visokog pritiska. Studirala sam kulinarske umjetnosti na Tehničkom koledžu u Los Anđelesu. Dobila sam nagradu za najbolju garderobu gospođe Kubbison.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 godina iskustva Ja sam kalifornijska treća generacija koja spaja sastojke zapadne obale sa globalnim začinima. Učila sam od majke i bake, a zatim kroz obuku i vođenje posla. Pobijedio sam na takmičenju u kuvanju Food Network-a i služio sam Rijanu, Stivi Vonder i još mnogo toga.

Kreativni deserti i sezonski meniji kuvara Solomona

16 godina iskustva Specijalizovao sam se za razvoj inovativnih recepata i jela za mala preduzeća koja se bave hranom. Diplomirala sam na kulinarskom institutu Amerike. Fokusiram se na istraživanje i razvoj malih prehrambenih preduzeća.

Luksuzni restorani u smještaju koji nudi Taj

Ja sam privatni kuvar sa više od decenije iskustva u kreiranju personalizovanih gastronomskih doživljaja za porodice, kreativce i gurmane širom Kalifornije. Moja kuhinja je ukorijenjena u multikulturalnim fuzijama koje graniče duševne ukuse sa juga, Kariba, Latinske Amerike i šire. Izgradio sam svoje ime kroz usta, kuvajući za klijente koji me vraćaju iz godine u godinu zbog povezanosti i brige koju donosim na svaki tanjir. Po čemu se razlikujem? Ne samo da kuvam. Prevodim osjećaj u hranu. Bilo da se radi o udobnosti, proslavi ili nostalgiji, iskoristim emocionalnu stranu obroka. Organizovala sam sve, od intimnih rođendana do iskačućih prozora i privatnih večera, a prema svakom se odnosim kao da mi je to najvažnije. Ako ste ikada željeli kuvara koji se osjeća kao porodica i kuva kao da je živio gdje god da volite - ovo

Kali-karipska kuhinja kuvara Džezija Harvija

6 godina iskustva Ja sam poznati kuvar sa rasprodatim skokovima u Los Anđelesu, Njujorku i Majamiju. Naučila sam kako da budem kuvar tako što sam posmatrala baku i radila u kuhinji. Uvršten sam u emisiju „Hrana i vino” kao kuvar „Oživljavanje gastronomske scene u Los Anđelesu”.

Usluga ručka i večere koju nudi Sterling

20 godina iskustva Ja sam lični kuvar koji kuva za cijenjene i bogate klijente. Imam diplomu kulinarstva sa instituta Le Cordon Bleu. Dobila sam pismo o kulinarskoj preporuci od Forbesa, deset najbogatijih članova svijeta.

Zdravi sezonski restorani u društvu nutricionističkog kuvara Kejta

4 godine iskustva Imam 4 godine iskustva u kuvanju obroka koji podržavaju zdravlje kako bih liječio klijente u Los Anđelesu. Ja sam holistički zdravstveni trener sertifikovan od strane Instituta za integrativnu ishranu. Finalista „Chopped” mreže hrane i finalista turnira.

Privatni kuvar - Jana

8 godina iskustva kreiram izuzetne deserte i nudim doživljaje za privatne večere. Poboljšala sam svoje vještine peciva u kompaniji Le Cordon Bleu Dusit u Bangkoku i proučavala napredna peciva . Studirao sam kurs za časove sušija u Tokiju. Uvršten sam u SD Voyager, Shoutout Social i Edible Monterey Bay.

Kreativna napuljska jela Brejdija

24 godine iskustva nastojim da se ljudi osjećaju prijatno dok pružam kreativne jelovnike i doživljaje. Iscrpio sam svoje kulinarske vještine i u kuhinjama i u okruženju pod visokim pritiskom. Pokrenuo sam mobilni koncept napolitanske kuhinje koji nudi nezaboravna jela, privatnu ugostiteljsku djelatnost, kao i usluge velikih događaja. Dozvolite mi da vas povedem na putovanje ukusnog i hranljivog.

Globalna kulinarska putovanja Shieya

10 godina iskustva već više od decenije izrađujem specijalna jela od najrazličitijih uticaja. Obučavala sam se u Nobuu, a takođe i u kompaniji Wolfgang Puck. Osvojio sam nagradu Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 i pojavljujem se na Gastronauts.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu