Obrok koji podstiče svesnost, od kuvara Ivana

Sušiju doživljavam i kao umetnost i kao disciplinu, balansirajući preciznost, svežinu i prezentaciju. Od klasičnih nigiri i sašimi do inovativnih rolni na biljnoj bazi, fokusiram se na čiste ukuse i savršenu teksturu
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сан Дијего
Pruža se u vašem domu

Japanske predjelo suši rolne

$115 $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Započnite svoje kulinarsko iskustvo izborom profinjenih japanskih malih tanjira dizajniranih da probude nepce. Svako predjelo je napravljeno sa balansom, sezonskim sastojcima i elegancijom tradicionalne japanske kuhinje. Svako jelo je posluženo sa minimalističkom elegancijom, omogućavajući svakom sastojku da zablista. Bez obzira na to da li su vaši gosti novi u japanskoj kuhinji ili iskusni ljubitelji sušija, ova predjela postavljaju savršen ton za nezaboravno iskustvo obedovanja

Суши ролнице

$115 $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Pravim suši rolne od organskih proizvoda, održivih morskih plodova i sezonskih sastojaka. Svaka rolna odražava harmoniju ukusa, boje i teksture – ravnotežu između tradicionalne japanske tehnike i svežih ukusa inspirisanih Kalifornijom.

Sašimi/ nigiri / suši rolne

$150 $150 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Moj sašimi odražava filozofiju „od farme do stola“ – koristi ribu i organske proizvode iz održivih izvora. Svaki tanjir je izraz čistoće i ravnoteže, kombinujući tradicionalnu japansku tehniku sa sezonskim, lokalnim sastojcima
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ivan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
11 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar u suši baru u Point Lomi
Istaknuti trenutak u karijeri
Takmičio/la sam se u kulinarskom takmičenju
Edukacija i obuka
Diploma više škole za kulinarske veštine na Kalifornijskom umetničkom institutu u San Dijegu
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сан Дијего, Џамал, Тихуана i Лејксајд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$115 Od $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Obrok koji podstiče svesnost, od kuvara Ivana

Sušiju doživljavam i kao umetnost i kao disciplinu, balansirajući preciznost, svežinu i prezentaciju. Od klasičnih nigiri i sašimi do inovativnih rolni na biljnoj bazi, fokusiram se na čiste ukuse i savršenu teksturu
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сан Дијего
Pruža se u vašem domu
$115 Od $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Besplatno otkazivanje

Japanske predjelo suši rolne

$115 $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Započnite svoje kulinarsko iskustvo izborom profinjenih japanskih malih tanjira dizajniranih da probude nepce. Svako predjelo je napravljeno sa balansom, sezonskim sastojcima i elegancijom tradicionalne japanske kuhinje. Svako jelo je posluženo sa minimalističkom elegancijom, omogućavajući svakom sastojku da zablista. Bez obzira na to da li su vaši gosti novi u japanskoj kuhinji ili iskusni ljubitelji sušija, ova predjela postavljaju savršen ton za nezaboravno iskustvo obedovanja

Суши ролнице

$115 $115 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Pravim suši rolne od organskih proizvoda, održivih morskih plodova i sezonskih sastojaka. Svaka rolna odražava harmoniju ukusa, boje i teksture – ravnotežu između tradicionalne japanske tehnike i svežih ukusa inspirisanih Kalifornijom.

Sašimi/ nigiri / suši rolne

$150 $150 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Moj sašimi odražava filozofiju „od farme do stola“ – koristi ribu i organske proizvode iz održivih izvora. Svaki tanjir je izraz čistoće i ravnoteže, kombinujući tradicionalnu japansku tehniku sa sezonskim, lokalnim sastojcima
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ivan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
11 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar u suši baru u Point Lomi
Istaknuti trenutak u karijeri
Takmičio/la sam se u kulinarskom takmičenju
Edukacija i obuka
Diploma više škole za kulinarske veštine na Kalifornijskom umetničkom institutu u San Dijegu
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сан Дијего, Џамал, Тихуана i Лејксајд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?