Kalifornijska vinska zemlja Santa Marija inspirisana roštiljem

Doživite ono po čemu je poznata kalifornijska vinska zemlja. Otvoreni roštilj TriTip Smoked Ribs and Brisket
Prevedeno je automatski
Kuvar, Карлсбад
Pruža se u vašem domu

Applewood Smoked Pork Bbq Ribs

$40 po grupi
Roštilj Svinjska rebarca su pušila nisko i sporo iznad jabukovog drveta i trešnje. Rebarca će biti prekrivena domaćim sosom za roštilj.

Santa Marija Tritip

$45 po gostu
Pušili su od pijace do stola iznad otvorenog plamena. Uživaćete u Santa Marija Tritipu koji će biti ukusan i nježan. Poslužuje se sa bocom ili povrćem i pecivom ili rolnicom.

Kauboj Tomahavk Ribeje

$125 po gostu
Dimljen i zapečen iznad otvorenog plamena i vatre na drva. We grill up Usda Choice Cowboy Tomahawk Ribeye's Grilled to wood-fired flavor perfect. Poslužuje se sa strane izbora i peciva ili rolnica.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nathan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
8 godina iskustva
Sponzor sam pod renomiranim brendovima za roštilj sa kojima svi kuvamo.
Istaknuti trenutak u karijeri
Sponzoriran za kuvanje od strane vrhunske kompanije za roštilj. Weber , Traeger, Kamado Džo i Blekston
Edukacija i obuka
Naučio sam roštilj sa vrhunskim kuvarima za roštilj koji podržavaju dobro poznate potrošače u dvorištu
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ла Меса, Санти, San Diego i Карлсбад. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $45 po gostu
Minimum za rezervaciju je $150
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Kalifornijska vinska zemlja Santa Marija inspirisana roštiljem

Doživite ono po čemu je poznata kalifornijska vinska zemlja. Otvoreni roštilj TriTip Smoked Ribs and Brisket
Prevedeno je automatski
Kuvar, Карлсбад
Pruža se u vašem domu
Od $45 po gostu
Minimum za rezervaciju je $150
Besplatno otkazivanje

Applewood Smoked Pork Bbq Ribs

$40 po grupi
Roštilj Svinjska rebarca su pušila nisko i sporo iznad jabukovog drveta i trešnje. Rebarca će biti prekrivena domaćim sosom za roštilj.

Santa Marija Tritip

$45 po gostu
Pušili su od pijace do stola iznad otvorenog plamena. Uživaćete u Santa Marija Tritipu koji će biti ukusan i nježan. Poslužuje se sa bocom ili povrćem i pecivom ili rolnicom.

Kauboj Tomahavk Ribeje

$125 po gostu
Dimljen i zapečen iznad otvorenog plamena i vatre na drva. We grill up Usda Choice Cowboy Tomahawk Ribeye's Grilled to wood-fired flavor perfect. Poslužuje se sa strane izbora i peciva ili rolnica.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nathan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
8 godina iskustva
Sponzor sam pod renomiranim brendovima za roštilj sa kojima svi kuvamo.
Istaknuti trenutak u karijeri
Sponzoriran za kuvanje od strane vrhunske kompanije za roštilj. Weber , Traeger, Kamado Džo i Blekston
Edukacija i obuka
Naučio sam roštilj sa vrhunskim kuvarima za roštilj koji podržavaju dobro poznate potrošače u dvorištu
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ла Меса, Санти, San Diego i Карлсбад. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?