Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Del Mar

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Vrhunski obroci i omakase kuvara Nejta

Specijalizovani za restorane na Mišelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju sa gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.

Globalni ukusi

Globalni ukusi i lokalno majstorstvo u društvu kuvara Eduarda

Sezonska privatna večera kuvara Kenija

Nosim ukuse iz vremena koje sam proveo radeći u Portugaliji, studiram u Parizu i Londonu, a svoje etničke korijene kao kinesko-tajvanski Amerikanac. Moja jela su odvažna, avanturistička i mogu se zadovoljiti vašim potrebama.

East-meets-West by Tyrell

Okupljam istočne i zapadne ukuse inovativnim tehnikama.

Doživljaj prilagođenog menija za degustaciju

Sezonski, kusni kursevi prilagođeni vašim ukusima - kreirani u vašoj Airbnb kuhinji.

Félix: moderna meksička elegancija

Stavljam tradicionalne ukuse sa savremenim kulinarskim tehnikama.

Doživljaji s Mišelinovim zvjezdicama u društvu kuvara Joann & Co.

Iskustveni restorani u stilu Mišelin zvjezdice prepuni lokalnih i sezonskih sastojaka

Keedina kuhinja

Ono što moju hranu čini sjajnom je to što kuvam s ljubavlju, a hranjenje ljudi donosi radost mojoj duši

Kalifornijska vinska zemlja Santa Marija inspirisana roštiljem

Doživite ono po čemu je poznata kalifornijska vinska zemlja. Otvoreni roštilj TriTip Smoked Ribs and Brisket

Danijela - privatna večera sa senzornim vozilima

Kreiram personalizovane gastronomske doživljaje koji spajaju visoku kuhinju s umjetnošću.

Nagrađivani ukusi kuvara Tokoa

Kreiram inovativne kulinarske doživljaje inspirisane svojim putovanjima.

Hektorovi latinoameričkih ukusa

Moje kuvanje je oblikovano bogatom raznolikošću južnoameričke kuhinje.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu