Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Courbevoie

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Сезонски менији од Амине

Као приватни кувар, имао сам прилику да кувам за Лакост и Бон Маман.

Privatni kuvar Đuzepe

Kreativna kuhinja koja spaja sećanje, intuiciju i poeziju kako bi transformisala obrok.

Gurmansko iskustvo sa tartufima

Doživite kulinarsko iskustvo oko tartufa: personalizovani meniji, od predjela do deserta, uz isticanje sezonskog tartufa sa strašću i veštinom, direktno kod vas.

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Sezonski meni kuvara Nađe

Na svaki obrok primenjujem znanje koje sam stekao u prestižnim restoranima

Meni Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Svako jelo odražava moje iskustvo u prestižnim kuhinjama.

Slatki trenuci kuvarice Fani

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram prijatnu i druželjubivu atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Doživljaj autentične japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuvar, kuvam porodične i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaji

Sezonski meni kuvara Nađe

na svaki obrok primenjujem znanje koje sam stekao u prestižnim restoranima

Gastronomska kuhinja putovanja sa kuvarom Kristom

Kulinarsko iskustvo, putovanje između kultura i ukusa. Za vas izrađujem personalizovanu i neobičnu uslugu. Od usluge do tanjira

Kreacije kuvara Matea – Ukus i strast

Svako jelo je jedinstvena kreacija, inspirisana godišnjim dobima i mojim iskustvom. Moj cilj: da probudim vaša čula iskrenom, bogatom kuhinjom punom karaktera.

Meni u zavisnosti od prilike i želja

Nudim vam jedinstveno iskustvo sa sezonskim i održivim proizvodima. Bilo da ste vegetarijanac ili ljubitelj mesa, prilagođavam se vašim željama

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu