Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Pariz

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Pariz

Kuvar

Pariz

Loranova moderna francuska kuhinja

20 godina iskustva Nudim mješavinu moderne i tradicionalne francuske kuhinje sa autentičnošću i kreativnošću. Učio sam za Kristofa Miklaka, Terija Marksa i Ćirila Lignaka. Često dijelim svoje kulinarske vještine u kulinarskim emisijama za nacionalnu televizijsku mrežu.

Kuvar

Pariz

Adrien: izvrsnost peciva

10 godina iskustva specijalizovan sam za francusku kuhinju, radio sam u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Iscrtao sam svoje vještine u La Table du Boisniard & Têtedoie. Vodim tim za peciva kod Maksim, stvarajući deserte za čuveni restoran. Uživajte sa mnom u porodičnom ručku ili romantičnoj večeri direktno u vašem smještaju.

Kuvar

Roland: vrhunska francuska hrana

12 godina iskustva Imam strast prema francuskoj kuhinji. Studirala sam francusku kuhinju u Parizu i radila sa Gajem Savojom u njegovom restoranu. Preselila sam se u Azurnuobalu, a kasnije sam postala glavni kuvar u hvaljenom hotelu.

Kuvar

Pariz

Moderni francuski i italijanski meni Maksime

Ja sam samostalni kuvar s ljubavlju prema inspirativnom kuvanju, na raskrsnici svog porijekla, moje strasti i moje bake koja utješi hranu za dušu. Sa KAPOM (sertifikat o profesionalnoj kompetenciji) koji je diplomirao sa počastima na Ecole hôteličre Paris Drouant, crtam inspiraciju između najpoznatijih svjetskih načina kuvanja iz Francuske i tradicionalnih i savremenih italijanskih recepata.

Kuvar

Pariz

Branč u Parizu - kuvar Luiz

7 godina iskustva, osnovao sam Botequim da Sil u Bugarskoj i Parizu i radio kao privatni kuvar na jahti. Prošao sam profesionalni trening kuvanja u Parizu sa stažiranjem u restoranu koji je nagrađivao Mišelin sa 3 zvjezdice. Putovanja su obavijestila o mom kuvanju. Tečno govorim 4 jezika i imam mnogo sjajnih recenzija.

Kuvar

Pariz

Džef: francuska hrana

20 godina iskustva Privatni kućni kuvar, kuvao sam za dizajnera enterijera u Vogezu. Obučena sam za upravljanje kulinarstvom, pecivima i suhomesnatim proizvodima. Bio sam kuvar i poslastičar u poznatim ustanovama.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu