Albertove francuske kulinarske radionice
Kolektivna kuhinja, događaji, obuka, team building, deljenje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Клеј су Боа
Pruža se u vašem domu
Radionica kulinarstva u prijateljskoj atmosferi
$88
Minimum za rezervaciju je $523
Sa prijateljima, kolegama ili porodicom, da naučite ili poboljšate svoje veštine kuvanja i pravljenja peciva. 3-časovna radionica koja uključuje svu hranu i degustaciju pripremljenih jela na kraju radionice
Fusion meni za proleće/leto
$117
Minimum za rezervaciju je $581
putovanje kroz degustaciju sezonskih i izuzetnih jela
Meni od 4 jela (predjela, glavno jelo i desert)
opcije dečijeg menija
Jesenji/zimski fuzijski meni
$117
Minimum za rezervaciju je $581
Uživajte u ukusnim sezonskim jelima. Sveži sastojci sa kreativnim preokretom inspirisanim sezonskim pijacama.
Strukturirani meni: (predjela; predjelo; glavno jelo, desert.)
Opcije: dečiji meniji.
navedite sve specifične zahteve ili alergene.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Albert Marcel Henri) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Šef kuhinje na hipodromu Vensan, trener i časovi kuvanja za sve.
Istaknuti trenutak u karijeri
Šef kuhinje na hipodromu Vensan dugi niz godina.
Edukacija i obuka
Obrazovanje u ugostiteljskoj školi Michel Servet, karijera u raznovrsnom ugostiteljstvu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Клеј су Боа, Париз, Версај i Нантер. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$88
Minimum za rezervaciju je $523
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




