Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu

Bistronomski meni

$106 $106 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Francuska bistro večera po narudžbini.

Gurmanski meni

$157 $157 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Prepustite se izboru kreativnih jela pripremljenih od sezonskih proizvoda.

Gurmanski meni i magija

$284 $284 po gostu
Minimum za rezervaciju je $2.318
Želite da se dobro provedete večeras? Dolazimo u vaš dom sa jedinstvenim konceptom: privatnim kuvarom koji priprema meni po meri samo za vas i mađioničarem-mentalistom koji pruža uslugu dok obmanjuje vaše goste neverovatnim iskustvima. Ukus, misterija, emocije: stvaramo veče koje je neverovatno i o kojem se dugo priča.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Stuart) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Moja strast me je odvela od Pariza do Tokija, Berlina i Bangkoka.
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam za direktora IBM France, Moët & Chandon, Dior, Loewe i druge.
Edukacija i obuka
Proučavala sam KAPU za kuvanje na EPMT-u i naučila se u pirenejskom vinu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 3 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз, Булоњ Бијанкур, Неји на Сени i Витри сир Сен. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$157 Od $157 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu
$157 Od $157 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Besplatno otkazivanje

Bistronomski meni

$106 $106 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Francuska bistro večera po narudžbini.

Gurmanski meni

$157 $157 po gostu
Minimum za rezervaciju je $464
Prepustite se izboru kreativnih jela pripremljenih od sezonskih proizvoda.

Gurmanski meni i magija

$284 $284 po gostu
Minimum za rezervaciju je $2.318
Želite da se dobro provedete večeras? Dolazimo u vaš dom sa jedinstvenim konceptom: privatnim kuvarom koji priprema meni po meri samo za vas i mađioničarem-mentalistom koji pruža uslugu dok obmanjuje vaše goste neverovatnim iskustvima. Ukus, misterija, emocije: stvaramo veče koje je neverovatno i o kojem se dugo priča.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Stuart) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Moja strast me je odvela od Pariza do Tokija, Berlina i Bangkoka.
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam za direktora IBM France, Moët & Chandon, Dior, Loewe i druge.
Edukacija i obuka
Proučavala sam KAPU za kuvanje na EPMT-u i naučila se u pirenejskom vinu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 3 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз, Булоњ Бијанкур, Неји на Сени i Витри сир Сен. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?