
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Catania
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Catania

Kuvar
Fabricijev ručak ili večera u Trulu na selu
Zdravo, moje ime je Fabricio, profesionalni sam kuvar dugi niz godina i nakon što sam stekao radna iskustva u Italiji i Evropi, odlučio sam da konačno ostvarim svoj san: da podijelim svoju strast prema hrani i prirodi tako što ću otvoriti svoj dom na selu putnicima iz cijelog svijeta, znatiželjan da doživim autentično iskustvo sa mještanima. Moja misija: da svojim gostima ponudim posebno i zabavno veče, pripremajući jednostavna jela lokalne apulijske tradicije. Lično biramo sirovine i smatram da je moja „tržišna kuhinja” jer se zasniva na sezonskoj hrani, ali prije svega od malih lokalnih proizvođača. Drago mi je što ćemo se upoznati i zajedno uživati u hrani, dobrom vinu i mnogim strastvenim pričama

Kuvar
Tipična sicilijanska kuhinja u Karolini
Moja strast dolazi izdaleka. Još od malih nogu naučio sam drevne kulinarske tradicije i drevne sicilijanske recepte od tetke i majke, sa njima smo pripremili ukusne manikarete. Moje veštine su vremenom rasle sporo, zajedno sa mojom velikom ljubavlju prema kuvanju i svemu što je dobro kuvano, sa jednostavnim i autentičnim sastojcima, uvek svežim i svežim od polja do stola. Sve to me je navelo da pohađam važne časove kuvanja i učestvujem u raznim kulinarskim proslavama.

Kuvar
Martina Franca
Apulijski doručak u Fabricijevom trulu
30 godina iskustva Upisao sam nekoliko restorana u sjevernoj Italiji, lično se brinem o kuhinji. Pohađala sam časove hotelske škole i stažirala sa prestižnim kuvarima. Upravljao sam restoranom hotela Ca’ del Lago u Bolonji, okružen kuvarom.

Kuvar
GENOVA
Svijetli i zdravi zalogaji Fabricija
Privatni sam kuvar i lični kuvar već 15 godina, radim za porodice, pojedince i korporacije, upravljam ručkovima i večerama u privatnim rezidencijama i Airbnb smještajima za jednodnevne ili višednevne doživljaje. Želim da moja bašta bude dostupna onima koji žele da pohađaju časove kuvanja sa tradicionalnim ligurskim i pijemontskim receptima ili da organizuju ručkove, večere i privatne događaje.

Kuvar
Zafferana Etnea
Mateo: sicilijanski ukusi
14 godina iskustva Nudim duboko poštovanje prema tradiciji i strast prema stvaranju nezaboravnih restorana. Radila sam u najboljim italijanskim ustanovama i usavršila svoje vještine na međunarodnom nivou. Imao sam uloge u industriji krstarenja u kompaniji Silversea, Crystal Cruises i Ritz-Carlton.

Kuvar
Istinski sicilijanski
16 godina iskustva kreiram autentična, tradicionalna sicilijanska jela inspirisana kuhinjama moje bake. Pohađao sam Univerzitet gastronomskih nauka u Italiji. Kao ambasador u svojoj alma materiji, dijelim svoje kulinarske vještine sa omladinom u nepovoljnom položaju.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu