Privatni kuvar i časovi kuvanja kod vas

Spajam kuvanje, majstorstvo somelijera i lokalnu kulturu da stvorim iskustva „gastronomskog druženja“ bilo da putujete u grupi ili samostalno
Prevedeno je automatski
Kuvar, Напуљ
Pruža se u vašem domu

Časovi kuvanja kod vas

$70 $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Uživajte u autentičnom, tradicionalnom kursu italijanske kuhinje u maminskom stilu – naučite da pravite svežu testeninu (taljatele, listove lazanja i još mnogo toga), ručno valjane njoke, klasične sosove, pa čak i kako da meljete i punite kobasice u italijanskom stilu! Onda jedemo ono što smo skuhali! Doživljaj će biti prilagođen vašim željama. Doneću svu potrebnu specijalnu opremu.

Privatni kuvar – mesni/vegetarijanski meni

$70 $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Gastronomski meni od 4 lokalna jela osmišljen sa modernim dodirom. Pogledajte vrhunski kvalitet odabranih proizvoda, sezonski sastojci vode konačni izbor, potvrđen prilikom rezervacije. Predjelo: Brusheta od paradajza, zepole, mocarela di bufala, parmska šunka. Glavno jelo: Testenina sa goveđim raguom, špageti Nerano. Drugo: pečene kobasice sa krompirom, ćufte, patlidžan a' scarpone. Desert: Kaprize, kolač od krema, pannacotta. Vegetarijanske/veganske opcije, uparivanje vina i dodatna jela na zahtev.

Privatni kuvar – riblji meni

$94 $94 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Profinjen meni od 4 jela sa lokalnim jelima osmišljenim sa modernim dodirom. Sezonski sastojci vrhunskog kvaliteta pažljivo se biraju i potvrđuju prilikom rezervacije. Predjelo: zeppole sa morskim travama, prženi lignji ili beli zalogajčići. Glavno jelo: lingvin sa školjkama ili svežim jastogom. Drugo: pečeni dnevni ulov (brancin, grgeč, sabljarka) sa krompirom. Desert: torta od limuna/krem karamela ili pannacotta. Vegetarijanske/veganske opcije, uparivanje vina i dodatna jela na zahtev. Cena jastoga može da varira u zavisnosti od dostupnosti na tržištu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Giovanni) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Spajam kuvanje, veštine somelijera i lokalnu kulturu da bih stvorio „gastronomsko druženje“
Edukacija i obuka
Prefinjen ukus razvijen i u maminoj kuhinji i u restoranima sa Mišelinovom zvezdicom
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Напуљ, Авелино, Салерно i Ђуљијано ин Кампања. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 18 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$70 Od $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Privatni kuvar i časovi kuvanja kod vas

Spajam kuvanje, majstorstvo somelijera i lokalnu kulturu da stvorim iskustva „gastronomskog druženja“ bilo da putujete u grupi ili samostalno
Prevedeno je automatski
Kuvar, Напуљ
Pruža se u vašem domu
$70 Od $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Besplatno otkazivanje

Časovi kuvanja kod vas

$70 $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Uživajte u autentičnom, tradicionalnom kursu italijanske kuhinje u maminskom stilu – naučite da pravite svežu testeninu (taljatele, listove lazanja i još mnogo toga), ručno valjane njoke, klasične sosove, pa čak i kako da meljete i punite kobasice u italijanskom stilu! Onda jedemo ono što smo skuhali! Doživljaj će biti prilagođen vašim željama. Doneću svu potrebnu specijalnu opremu.

Privatni kuvar – mesni/vegetarijanski meni

$70 $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Gastronomski meni od 4 lokalna jela osmišljen sa modernim dodirom. Pogledajte vrhunski kvalitet odabranih proizvoda, sezonski sastojci vode konačni izbor, potvrđen prilikom rezervacije. Predjelo: Brusheta od paradajza, zepole, mocarela di bufala, parmska šunka. Glavno jelo: Testenina sa goveđim raguom, špageti Nerano. Drugo: pečene kobasice sa krompirom, ćufte, patlidžan a' scarpone. Desert: Kaprize, kolač od krema, pannacotta. Vegetarijanske/veganske opcije, uparivanje vina i dodatna jela na zahtev.

Privatni kuvar – riblji meni

$94 $94 po gostu
Minimum za rezervaciju je $210
Profinjen meni od 4 jela sa lokalnim jelima osmišljenim sa modernim dodirom. Sezonski sastojci vrhunskog kvaliteta pažljivo se biraju i potvrđuju prilikom rezervacije. Predjelo: zeppole sa morskim travama, prženi lignji ili beli zalogajčići. Glavno jelo: lingvin sa školjkama ili svežim jastogom. Drugo: pečeni dnevni ulov (brancin, grgeč, sabljarka) sa krompirom. Desert: torta od limuna/krem karamela ili pannacotta. Vegetarijanske/veganske opcije, uparivanje vina i dodatna jela na zahtev. Cena jastoga može da varira u zavisnosti od dostupnosti na tržištu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Giovanni) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Spajam kuvanje, veštine somelijera i lokalnu kulturu da bih stvorio „gastronomsko druženje“
Edukacija i obuka
Prefinjen ukus razvijen i u maminoj kuhinji i u restoranima sa Mišelinovom zvezdicom
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Напуљ, Авелино, Салерно i Ђуљијано ин Кампања. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 18 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?