Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Sidnej

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Sidnej

Kuvar

Bhavna: restorani i deserti inspirisani Indijom

10 godina iskustva Ja sam samouki kuvar i strastveni pekar. Naučila sam da kuvam tako što sam gledala kako moja baka pravi divna jela. Osvojio sam drugo mjesto za svoje kolačiće na državnom sajmu u Minesoti.

Kuvar

Inovativni italijanski i španski ukusi Emanuelea

7 godina iskustva Ja sam kuvar čiji specijaliteti uključuju italijansku i špansku kuhinju. Tradicionalne tehnike sam naučila od svoje italijanske bake i kroz putovanja. Pravim obroke koji oduševljavaju čula i podižu doživljaj objedovanja.

Kuvar

Wakeley

Udoban italijanski sa Simonom

13 godina iskustva donosim toplinu Italije na vaš sto, izrađujući svježu tjesteninu i druga jela. Učio sam od svoje porodice ugostitelja u Italiji, savladavajući tradicionalne tehnike. Moja strast je izrada svježe tjestenine, raviola i njoka - srca italijanske kuhinje.

Kuvar

Klaudio: izuzetna gurmanska kuhinja

21 godina iskustva u radu u najboljim restoranima širom Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Australije. Obučavao sam se u restoranima u Rimu, Italiji i Londonu pod Džejmijem Oliverom i Đorđom Loktelijem. Radila sam u restoranu s Mišelinovom zvjezdicom i šeširom, usavršavajući svoje vještine u finim restoranima.

Kuvar

Majkl - odredišta sa ukusom

Pet godina iskustva započeo sam svoje kulinarsko putovanje učeći od bake i djeda. Imam CERT III iz azijske kuhinje i studiram na školi kuvanja Blue Elephant u Puketu. Radio sam za Luka Ngujena u njegovom nagrađivanom restoranu u Sidneju, Red Lantern.

Kuvar

Firebyrd by Jordan

10 godina iskustva Ja sam kuvar koji radi u finim restoranima u Sidneju. Bio sam šegrt i radio sam u nagrađivanim restoranima Pilu i Longrain. Bila sam predstavljena u Vogue Japanu i kuvala sam za bezbroj poznatih ličnosti.

Sve usluge kuvara

Tradicionalni italijanski ukusi Marka

Počela sam da kuvam kod kuće u ranom uzrastu, razvijajući duboku strast za nabavkom najfinijih sastojaka i savladavanju raznovrsnih tehnika kuvanja koje spajaju tradiciju sa modernim inovacijama. Sa skoro decenijom iskustva u vrhunskim restoranima, usavršio sam svoje vještine upravljanja prostorima i nadgledajući više uspješnih otvaranja. Tokom pandemije COVID-19, prešao sam u usluge privatnog kuvara, stvarajući ispunjenu karijeru fokusiranu na pružanje izuzetnih kulinarskih iskustava. Od pažljivog

Ručno izrađeni jelovnici u kulinarskoj oazi Tima

Ja sam Tim. Moja majka je bila kuvar, a od malih nogu kuvam i organizujem događaje. Takođe sam se obučio za profesionalnog kuvara prije ulaska u svijet bankarstva. U proteklih nekoliko decenija, mnogi gosti su se zaljubili u moju hranu, uključujući globalne investitore i kuvare sa Mišelinovim zvjezdicama. Sada kada sam polu-penzionisan, slijedim žestoke savjete svojih gostiju i ponovo kuvam i zabavljam se. Imam posebnu sposobnost da se ljudi iz svih sfera života opuste i uživaju.

Obalni ukusi gozba uz Chefin

8 godina iskustva Odabrani privatni restorani za 500 klijenata sa vrhunskim kuvarima i uslugom. Dresirala sam među vrhunskim kuvarima u kuhinjama sa Mišelinovim zvjezdicama i globalnim kuvarskim tradicijama. Poznat po vrhunskim privatnim restoranima, koje su odabrali vrhunski globalni brendovi za kulinarsku izvrsnost.

Graeme: gozbe u finim restoranima

10 godina iskustva, od pariških zalogajnica do gastro pabova, donosim kulturne uticaje u fine restorane. Radio sam u firmi L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre i Fish La Boissonnerie. Moj dinamični pristup kuvanju počeo je u restoranima Mišelin vodiča i prostorima AA Rosette.

Taste of Australia by chefin

8 godina iskustva Povezao sam hiljade restorana sa cijenjenim kuvarima u 10 zemalja. Obučavala sam se za Rut Rodžers, a pod mentorom su me vodili Džejmi Oliver i Rik Stajn. Pojavio sam se u seriji kuvanja stvarnosti, pokazujući svoj odvažan, globalno inspirisan stil.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu

Još usluga da ih razgledate