Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Sidnej

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Japanski inspirisana duševna večera: sveti sto

Uz moje japansko nasleđe, stvaram iskustvo duševnog obedovanja koje odaje počast prirodi, ravnoteži i umetnosti usporavanja kroz moju stručnost kao nutricionista i vrhunskog kuvara.

Frančeska: obroci fokusirani na velnes

Personalizovani meniji za privatne događaje fokusirane na nauku o hrani i hranu.

Privatni restorani sa kuvarom Mikeleom

Luksuz, ukus i velnes u svakom zalogaju – doživite vrhunsku uslugu kuvara

Vinćencovi doživljaji obedovanja iz snova

Kuvao sam na hiljade u vrhunskim restoranima i u svom preduzeću za ketering.

Kerem: vrhunski gastronomski doživljaj kod kuće

Svjetski poznati kulinarski obučeni privatni kuvar koji pruža vrhunske gastronomske doživljaje sa kvalitetom restorana u bilo kom okruženju.

Mediteranski ukusi koje je pripremio Vinćenco

Dobio sam Mišelinovu zvezdicu i jednu kapu za kreiranje izvanrednih mediteranskih jela.

Bhavna: restorani i deserti inspirisani Indijom

Kreiram gurmanske i ulične degustacijske jelovnike inspirisane Indijom koristeći lokalne sastojke.

Večerajte u mraku uz Chefin

Izrađujemo inovativna jela koja spajaju srdačno gostoprimstvo sa savremenim stilom.

Taste of Australia by chefin

Kreiramo uronjene kulinarske avanture koje spajaju fine restorane s kulturnim otkrićem.

Inovativni italijanski i španski ukusi Emanuelea

Ja sam strastveni kuvar specijalizovan za italijansku i špansku kuhinju.

Klaudio: izuzetna gurmanska kuhinja

Ja sam kuvar i sertifikovani somelijer sa 21 godinu kulinarskog znanja.

Udoban italijanski sa Simonom

Vjerujem da se zbog istinskog italijanskog obroka osjećate kao kod kuće. Dozvolite mi da vam donesem klasike za sto.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu