Graeme: gozbe u finim restoranima
Ja sam kuvar obučen za Pariz koji ističe kulturne uticaje u svakom zalogaju.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Абботсфорд
Pruža se u vašem domu
Ottolenghi deljenje gozbe
$113 $113 po gostu
Minimum za rezervaciju je $677
Okupite se u zajedničkom doživljaju objedovanja koji sadrži svježe ukuse i raznovrsna predjela, glavnu opremu i deserte.
Mediteranska gozba s 10 jela
$126 $126 po gostu
Minimum za rezervaciju je $755
Uživajte u zajedničkom meniju u porodičnom stilu sa 3 predjela, 3 prva jela, 3 glavna jela i jednim pojedinačno obloženim desertom.
Fini restorani u francuskom restoranu sa 8 jela
$129 $129 po gostu
Minimum za rezervaciju je $770
Uživajte u profinjenim francuskim finim restoranima sa odabranim jelovnikom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Graeme) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Više od 10 godina u različitim kuhinjama, od Mišelinovog vodiča do finih restorana širom svijeta.
Istaknuti trenutak u karijeri
Stručnost stečena u francuskim Mišelinovim, finim restoranima u Novom Zelandu i vrhunskim pariškim zalogajnicama.
Edukacija i obuka
Obučeni u vrhunskim pariškim institutima: L'escargot, La Chammare, Fish la Boissonnerie.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Абботсфорд i Сиднеј. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 25 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$113 Od $113 po gostu
Minimum za rezervaciju je $677
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




