Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Poway

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Poway

Kuvar

Izraelska moderna meksička kuhinja

22 godine iskustva Ja sam iskusan kuvar i kulinarski konsultant koji je odrastao kuvajući tradicionalnu meksičku hranu. Studirala sam u Le Cordon Bleu Las Vegasu i usavršavala svoje kulinarske vještine. Proputovao sam zemlju pomažući restoranima tako što sam dorađivao jelovnike i pojednostavljujući kuhinje.

Kuvar

Danijela - privatna večera sa senzornim vozilima

20 godina iskustva Ja sam kuvar, somelijer i vizuelni umjetnik koji stvara jedinstvene kulinarske doživljaje. Studirala sam kulinarsku umjetnost, radila u Biko & Rústico i učila u bakinoj kuhinji. Osvojio sam nagradu za najbolju Baja večeru (San Diego Magazine) i 1. mjesto Ceviche Master of California.

Kuvar

Nagrađivani ukusi kuvara Tokoa

15 godina iskustva izrađujem personalizovane kulinarske doživljaje za odmor, vjenčanja i privatne događaje. Studirala sam na Evropskoj kulinarskoj školi u Kuritibi u Brazilu. 2008. godine sam otvorila svoj prvi restoran i osvojila glavnu nacionalnu nagradu za brazilsku kuhinju.

Kuvar

Baja-mediteranska kuhinja Anđela

10 godina iskustva Imam praktično iskustvo na slavnim mjestima kao što su Bleu Boheme i Wormwood. Počeo sam u velikom keteringu i razvio se u francuskim i baja-mediteranskim kuhinjama. Bio sam dio tima koji je zaradio „Najbolji novi restoran 2022. godine”.

Kuvar

Hektorovi latinoameričkih ukusa

9 godina iskustva Ja sam meksičko - ekvadorski kuvar sa bogatim iskustvom u južnoameričkoj kuhinji. Obučavala sam se na vrhunskom kulinarskom koledžu sa instrukcijama pod uticajem Francuske. Radila sam kao glavni kuvar i suvlasnički restorani u Meksiku i Baja Kaliforniji.

Kuvar

Obedovanje kod kuće

15 godina iskustva koje sam kuvao na različitim mjestima, od gastronomskog paba do otvaranja sopstvenog kluba za večeru. Diplomirao sam kulinarske umjetnosti na Umjetničkom institutu u Atlanti. 2C Čikago, podzemni klub za večeru u kojem sam kuvao za 6 gostiju po noćenju 2-3 puta sedmično.

Sve usluge kuvara

Argentinska kuhinja na vatri - Emiliano

Ja sam kuvar Emilijano — kulinarski nomad rođen u Argentini, a sada živim u San Dijegu. Proveo sam godine savladavajući umjetnost asada, argentinske tradicije kuvane vatre ukorijenjene u intuiciji, strpljenju i poštovanju. Moj put me je naveo da vodim restoran u Brazilu, radim u kuhinjama širom sad i istražim odvažne, živopisne ukuse jugoistočne Azije. Ova globalna putovanja oblikovala su moj rustikalni, duševni stil kuvanja. Sada kreiram impresivne obroke otvorene vatre koji povezuju ljude kroz ukus, vatru i priču. Bilo da sporo pržim kratka rebarca ili vješam piliće iznad sjajnog žara, unosim tradiciju, atmosferu i energiju na svako okupljanje. Kada sjedimo pored vatre i dijelimo obrok, ne samo da jedemo — stvaramo uspomenu, trenutak povezanosti koja se zadržava dugo nakon posljednjeg zalogaja.

Fransoaz: svježa fuzijska hrana

20 godina iskustva, ona je kuvar koji je radio u finim restoranima u vilama i na jahtama. Trenirala je u kompaniji Gambero Rosso Italia. Takođe je učila o kuhinjama različitih zemalja kada je bila putujući kuvar.

Zaputite se na jug Za zimu Mihail

10 godina iskustva donosim kreativnost i duboku ljubav prema južnjačkim, karipskim i japanskim fuzijskim kuhinjama. Imam servSafe menadžer, koji obezbjeđuje bezbjednost i kvalitet hrane. Služio sam kao privatni kuvar u 90-dnevnom paru verenika, izrađujući nezaboravne obroke.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 godina iskustva vodim kuhinju u The Blu Cabana Cigar and Wine Baru, nudeći visokokvalitetne obroke. Školovao sam se od vozača iz autobusa da bude glavni kuvar tokom moje karijere. Uživam u kreiranju recepata i pripremanju hrane za usluge i posebne događaje.

Global Flavors Catering by Chef Onyi

7 godina iskustva spajam pan-afričke i južnoameričke ukuse sa modernim kulinarskim tehnikama. Obučen sam za najbolje restorane širom Vašingtona, Atlante, Los Anđelesa i Hjustona. Osnovao sam večeru sa strancima i služio kao kulinarski direktor za Sedmicu plivanja SD.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu