Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Le Pré-Saint-Gervais

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Sezonski meni: zimski potpis, šef Neraudeau

Valentin Neraudo, autor knjige „Od porodične bašte do izuzetnih stolova”, radio je zajedno sa Mišelom Gerarom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u kompaniji La Table de Cybčle.

Privatni kuvar isda

Želim da pružim svojim gostima najbolje iskustvo i da im dam da probaju moje kreacije napravljene od sezonskih proizvoda.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuvarica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Meni Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Svako jelo odražava moje iskustvo u prestižnim kuhinjama.

Slatki trenuci kuvarice Fani

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram prijatnu i druželjubivu atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Kreativni obroci od Karle

Predlažem kuhinju inspirisanu mojim radom u restoranima sa zvezdicom.

Privatni kuvar Andrea

Italijanska kuhinja, tradicija, kreativnost, prilagođena jela, čulno iskustvo.

Filip: meniji profesionalnog kuvara iz vašeg frižidera

Kao kuvar restorana sa Mišelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

AlkimiaChef – Đovani

Specijalizovana za italijansku kuhinju, stvaram doživljaje od prijatnih večera kod kuće do elegantnih događaja, spajajući tradiciju, ukus i pravi ukus Italije.

Obrok u domu Laure

Plaza Athénée i Baudelaire su me naučili da unapredim svoje veštine u gastronomiji.

Sezonska i ukusna kuhinja koju priprema Nejtan

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod vas za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez ikakvog truda.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu