Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Lake Forest

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Privatni kuvar Kristal

Oduševljeni ste raznovrsnim kuhinjama, kreativnim mješavinama začina i odvažnim idejama ukusa.

Kulinarski luksuz sa kuvaricom Di

Ja sam kuvarica Di, luksuzni ketering i profesionalno gostoprimstvo, koja voli da stvara glatke, udobne i elegantne boravke. Očekujte čistoću, odličnu komunikaciju i topao, gostoljubiv doček svaki put.

Gurmanski restoran Chef Batiste's

Restoranski doživljaj dok se opuštate

Udobnost na višem nivou koju pruža kuvar Kejli

Oživljavamo klasične ukuse na svež, uzvišen način – izrađene sa pažnjom i dostavljene direktno vama.

Globalni degustacioni meni sa Ešli

Kreiram jela koja pričaju priče, spajajući istorijske ukuse sa modernim tehnikama.

Soulful flavors by Tahera

Ja sam južnjački kuvar koji je trenirao za kultne kuvare kao što su Tajler Firenca i Volfgang Pack.

Kulinarski užici šefa kuhinje Stef

Svim gostima kojima imam zadovoljstvo da priredim fantastičan kulinarski doživljaj donosim raznovrsno i kreativno kulinarsko iskustvo!

Doživljaj privatnog kuvara koji organizuje The Culinistas

Spojimo vrhunske kulinarske talente sa domaćinstvima za nezaboravne gastronomske doživljaje.

Autentični libanski recept iz srca Bejruta

31 godinu priprema bakine recepte, sa strašću ih je donela iz Libana u Ameriku

Večere koje priprema privatni kuvar Džojs

Uživajte u najboljem obroku koji vam je pripremljen dok se opuštate

Maison Otium

Osmišljavam kulinarske doživljaje koji putuju svetom, sa prefinjenom tehnikom, utemeljeni u mediteranskoj tradiciji i vođeni kreativnošću.

Gastronomski doživljaji koje organizuje privatni kuvar Bendžamin

Evropski od farme do stola, veganski, keto, peskatarijanski, lokalni i domaći proizvodi.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu