Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Costa Mesa

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Hektorovi latinoameričkih ukusa

Moje kuvanje je oblikovano bogatom raznolikošću južnoameričke kuhinje.

Uzvišeni ručkovi i večere uz Fleč

Ja sam vojni veteran koji je proveo 20 godina kuvajući, od finih restorana do ugostiteljstva.

Rustikalne sezonske gozbe Kloi

Obučavala sam se u Majklovom restoranu u okviru finaliste Džejmsa Brada Majlsa Tompsona.

Piknici na Pacifiku pored Brine

Kreiram personalizovane piknike na plaži za posjetioce da uživaju u šarmu Njuporta.

Degustacioni meniji i obroci koje je pripremio Piter

Diplomirala sam u Le Cordon Bleu i radila na privatnim imanjima i u otmenim restoranima.

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Spajajući tehniku fine kuhinje sa roštiljem, kreiram uzvišene doživljaje sa više jela koji ističu kokumi ukus, precizno posluživanje i nezaboravno gostoprimstvo. Uključeno je besplatno flaširano vino

Privatni kuvar Kristal

Oduševljeni ste raznovrsnim kuhinjama, kreativnim mješavinama začina i odvažnim idejama ukusa.

Kreativna sezonska kuhinja Sarine

Ja sam mjehurići kuvar koji se bavi performansama i fokusira se na ukus, finoću i prezentaciju.

Gurmanska sjećanja s Dilanom

Dozvolite mi da unesem osećaj topline i gostoprimstva u vaš Airbnb, kao i ukusnu HRANU!

Velnes i ukus: kulinarsko putovanje sa Natalijom

Spojim zdravlje, ukus i kreativnost u svako jelo koje pripremim.

Ploče i zalogaji kuvara Frenka

Klasično obučen u francuskoj tehnici, radio sam zajedno sa vrhunskim kuvarima specijalizovanim za ketering, restoransku uslugu i kao privatni kuvar duž cele kalifornijske obale.

Soulful flavors by Tahera

Ja sam južnjački kuvar koji je trenirao za kultne kuvare kao što su Tajler Firenca i Volfgang Pack.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu