Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Winter Park

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Obedovanje u blizini Bruna

Ja sam kuvar specijalizovan za italijansku i brazilsku kuhinju na američki način.

Kulturna fuzijska kuhinja koju organizuje Angine

Cijenim svaki detalj u svojim jelima, spajajući globalne uticaje koji stvaraju jedinstvene ukuse.

Zdravi obroci u porodičnom stilu kuvara Kamari Vajt

Izbor Kusina, uključujući: američki, južnjački, morski plodovi, steakhouse, španski, suši, ramen, japanski, meksički, mediteranski, italijanski, jamajčanski, veganski i tanjirani deserti.

Harijev sto sa sezonskim profesionalnim kuvarom

Izuzetno strastvena u kuvanju, uvijek kuvam s ljubavlju u svojim jelima i moj cilj je da napravim obrok koji nikada nećete zaboraviti!

Eklektična hrana kuvara Kena

Pružam izuzetnu hranu i događaje koji uključuju i inspirišu našu zajednicu.

Predivno obložena večera u restoranu Valeri

Donosim vam obroke kvaliteta restorana, zajedno sa pripremom u kući.

Inovativni restorani u društvu Valentine

Strastven prema svježim, lokalnim sastojcima i inovativnim tehnikama kuvanja.

Čarobni jelovnici Dilona

Ja sam kuvar koji je radio u Dizniju i voli da pravi predstavu i ispriča priču.

Globalno inspirisana hrana koju nudi kuvar Hak

Stavljam globalne ukuse, koristeći svježe sastojke i odvažne začine.

Gurmanski švedski sto kompanije TURRAS

Kreiram izuzetne, ručno izrađene namaze za hranu za posebne prilike i proslave.

Uzvišeni gurmanski ukusi kuvara Šane

Organizujem nezaboravne gurmanske doživljaje koristeći svježe, lokalne sastojke.

Tematsko istraživanje kuhinja od strane kuvara Dejvida

Specijalizovan sam za prilagođene doživljaje objedovanja, nudeći odabrane večere s više jela i kulinarske majstorske kurseve prilagođene svakoj prilici

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu