Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi St Petersburg

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Sezonske privatne večere i ketering kuvara Dijega

Vješt u francuskoj, italijanskoj, baltičkoj, švajcarskoj, južnoameričkoj i meksičkoj hrani.

Mišelska gozba sa roštilja koja dovod vode iz usta

Moja bašta u dvorištu obećava obroke pune smijeha, delicija sa roštilja i magije.

Večera koju vodi kuvar OurCheff

Pružanje personalizovanih, nezaboravnih kulinarskih trenutaka za iskusne klijente.

ukus por Migel

Nudim usluge privatnog profesionalnog kuvara za večeru i događaje u Sarasoti, Bredentonu i Floridi

Uzvišeni obroci sa kuvarima za starije osobe i putnike

Kulinarski pristup ukorijenjen u tradiciji, kreativnosti i brizi koji nudi pristupačnu opciju da u vašem smještaju za odmor bude dostupno više obroka koje je pripremio kuvar. Samo u okrugu Hillsborough.

Fusion BBQ by Estarlyn

Ja sam kuvar vješt sa hranom sa roštilja, međunarodnom fuzijom i živopisnim ukusima.

Flavors by Michelle

Izvanredni restorani sa 4 slijeda. Uživajte u pažljivo osmišljenom i potpuno jednostavnom kulinarskom događaju u vašem domu. Vaš privatni kuvar nudi vrhunski roštilj, Surf n Turf i ODABRANE gastronomske doživljaje.

Celeste: zdrava globalna hrana za utjehu

Nudim izbor jela na biljnoj bazi sa sezonskim povrćem i odvažnim začinima.

Kostalna fuzija kuvara Antvana Kolmana

Mijenjam kreativnost sa dušom za odvažna fuzijska jela koja pričaju priču.

Privatni restorani sa nagrađivanim kuvarom

Ujedinjujem ljude kroz hranu, spajajući francusku tehniku sa strašću koja se bavi ugošćavanjem

Global cusine by Sovelle

Specijalizovan sam za dovođenje živopisnih ukusa globalne kuhinje direktno na vaš sto.

Autentična italijanska kuhinja Mirka

Donosim ukuse Italije u vašu kuhinju sa autentičnim receptima.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu