Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi St Petersburg

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – St Petersburg

Kuvar

Mišelin oduševljen osjećajem ukusa

5 godina iskustva koje sam kuvao za istaknute sportske ličnosti i članove filmske industrije. Studirala sam na Univerzitetu umjetnosti u San Francisku i Institutu za umjetnost u Flintu. Napravio sam odvažnu promjenu u karijeri kako bih se fokusirao na izgradnju ličnog kuvara.

Kuvar

Global cusine by Sovelle

13 godina iskustva odrastanje u kući kuvara je zapalio moju strast i podstakao me da ostanem kreativan. Na koledžu kulinarske umjetnosti Le Kordon Bleu, studirala sam kulinarske umjetnosti i pečenje. Neprestano razvijam svoj stil kuvanja tako što ću biti ispred najnovijih trendova u hrani.

Kuvar

Kostalna fuzija kuvara Antvana Kolmana

28 godina iskustva, volim da kuvam odvažne ukuse u različitim okruženjima. Počela sam da kuvam sa 4 godine, a profesionalno sa 13 godina. Uvršten sam u Food Network, The Cooking Channel, Good Morning New Orleans i Soleish Magazine.

Kuvar

Uzvišeni obroci sa kuvarima za starije osobe i putnike

20 godina iskustva vodim mala preduzeća, osnovala sam neprofitnu organizaciju, a sada služim starijim osobama kroz hranu koju sam naučila da kuvam kroz porodične tradicije, koristeći autentične i testirane metode. Bio sam u emisiji Fox local news za svoj rad u kulinarskom i poslovnom liderstvu.

Kuvar

Privatni restorani sa nagrađivanim kuvarom

10 godina iskustva obučavao sam se pod kulinarskim ikonama Žaka Pepina i Hozea Andresa i radio u Nobuu. Na Francuskom kulinarskom institutu u Njujorku, usavršio sam svoje vještine u francuskoj tehnici. Fondacija James Beard izabrala me je za program Women in Culinary Leadership 2017.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu