
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Scandicci
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Scandicci

Kuvar
Firenca
Luksuzni restorani u društvu kuvara Antonija Patele
9 godina iskustva obučila sam se u poznatoj školi ALMA i radila u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domeniko i Enriko Bartolini. Nakon škole ALME i rada u dva restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, kuvala sam širom svijeta.

Kuvar
Montecatini Terme
Ukus Toskane pored Ameriga
30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Završio sam obuku za sommelijere i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran sa 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Kuvar
Autentičan kulinarski doživljaj koji organizuje Luka u Firenci
10 godina iskustva Imam bogatu, raznoliku kulinarsku karijeru ukorijenjenu u porodičnoj tradiciji i praktičnom iskustvu. Završila sam kurseve regionalne kuhinje, pravljenja tjestenine i pečenja hljeba s kiselim tijestom. Osnovao sam poduhvat specijalizovan za ketering, časove kuvanja i usluge ličnog kuvara.

Kuvar
Firenca
Valentinini ukusi Italije
Ja sam strastveni lokalni somelijer, a takođe sam i kuvar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuvar Član sam Udruženja italijanskih sommeliera (Ais) kao somelijer i kušač.

Kuvar
Robertova napredna italijanska kuhinja
Sa više od 30 godina iskustva u svijetu kuvanja, svoju strast sam učinila svojim umijećem. Rođen sam u Napulju i od malih nogu sam udahnuo mirise svoje kućne kuhinje: moja baka mi je dala ljubav prema tradicionalnim napolitanskim jelima, koja još uvijek predstavljaju korijene mog kulinarskog stila. Nakon pohađanja hotelske škole, imao sam priliku da radim u hotelima i restoranima velikog prestiža, gdje sam usavršio svoje tehničke vještine i produbio umjetnost ugošćavanja. Danas nastavljam da doživljavam kuhinju sa istim entuzijazmom kao i uvijek. Podučavam djecu koja žele da krenu ovim putem i nude ekskluzivnu uslugu kuvara kod kuće, donoseći kvalitet, profesionalnost i toplinu autentičnog doživljaja direktno u domove mojih klijenata.

Kuvar
Tradicija i kreativnost kuvara Masimiljana
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu
Istražite još usluga koje nudi Scandicci
Još usluga da ih razgledate
- Privatni kuvari Rim
- Privatni kuvari Milano
- Privatni kuvari Nica
- Privatni kuvari Firenca
- Privatni kuvari Venecija
- Fotografi Napulj
- Privatni kuvari Francavilla al Mare
- Privatni kuvari Marseille
- Privatni kuvari Cannes
- Fotografi Ženeva
- Fotografi Annecy
- Fotografi Zadar
- Fotografi Torino
- Fotografi Sorrento
- Fotografi Antibes
- Privatni kuvari Chamonix
- Privatni kuvari Saint-Tropez
- Fotografi Rim
- Lični treneri Milano
- Lični treneri Nica
- Fotografi Firenca
- Fotografi Venecija
- Lični treneri Napulj
- Spa tretman Francavilla al Mare