Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Scandicci

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Scandicci

Kuvar

Firenca

Luksuzni restorani u društvu kuvara Antonija Patele

9 godina iskustva obučila sam se u poznatoj školi ALMA i radila u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domeniko i Enriko Bartolini. Nakon škole ALME i rada u dva restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, kuvala sam širom svijeta.

Kuvar

Montecatini Terme

Ukus Toskane pored Ameriga

30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Završio sam obuku za sommelijere i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran sa 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Kuvar

Autentičan kulinarski doživljaj koji organizuje Luka u Firenci

10 godina iskustva Imam bogatu, raznoliku kulinarsku karijeru ukorijenjenu u porodičnoj tradiciji i praktičnom iskustvu. Završila sam kurseve regionalne kuhinje, pravljenja tjestenine i pečenja hljeba s kiselim tijestom. Osnovao sam poduhvat specijalizovan za ketering, časove kuvanja i usluge ličnog kuvara.

Kuvar

Firenca

Valentinini ukusi Italije

Ja sam strastveni lokalni somelijer, a takođe sam i kuvar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuvar Član sam Udruženja italijanskih sommeliera (Ais) kao somelijer i kušač.

Kuvar

Robertova napredna italijanska kuhinja

Sa više od 30 godina iskustva u svijetu kuvanja, svoju strast sam učinila svojim umijećem. Rođen sam u Napulju i od malih nogu sam udahnuo mirise svoje kućne kuhinje: moja baka mi je dala ljubav prema tradicionalnim napolitanskim jelima, koja još uvijek predstavljaju korijene mog kulinarskog stila. Nakon pohađanja hotelske škole, imao sam priliku da radim u hotelima i restoranima velikog prestiža, gdje sam usavršio svoje tehničke vještine i produbio umjetnost ugošćavanja. Danas nastavljam da doživljavam kuhinju sa istim entuzijazmom kao i uvijek. Podučavam djecu koja žele da krenu ovim putem i nude ekskluzivnu uslugu kuvara kod kuće, donoseći kvalitet, profesionalnost i toplinu autentičnog doživljaja direktno u domove mojih klijenata.

Kuvar

Tradicija i kreativnost kuvara Masimiljana

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu