
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Nica
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Nica

Kuvar
Nica
Francuski doručak Ema
Ja sam Ema, strastvena kuvarica, domaćin onlajn kursa kuvanja, kreatorica bonbona inspirisanih Azurnom izolacijom i doživotna ljubiteljica hrane na misiji da stvori radost i širi sreću kroz francusku kuhinju. Za mene se ne radi samo o ukusu, već o dijeljenju autentične tradicije i ljubavi - duhu koji živi u svakom zalogaju koji poslužim. Smatram da bi svako trebalo da doživi čaroliju francuske hrane i volim da stvaram nezaboravne trenutke koji okupljaju ljude za stolom. Ja sam poznavalac francuskog etiketa, umjetnosti i kulinarskih pripovjedača koji dijeli istoriju i značenje iza svakog jela, čineći posjetu mom domu jedinstvenim pariškim susretom s francuskim gostoprimstvom kojeg se sjećate dugo nakon što ste napustili Azurnuobalu.

Kuvar
Negujte sa svijesti Viktorom
20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. Kao kuvar, sakupljač i čuvar ove zemlje, proveo sam godine stvarajući iskustva koja povezuju ljude s prirodom kroz hranu. Živim na ovoj zemlji tokom cijele godine, uzgajam sopstvene proizvode, skupljam divlje bilje i kuvam samo sa sastojcima iz lokalnih, etičkih izvora. Takođe sam pomoćni predsjednik kolektiva koji štedi sjeme i aktivno radi na očuvanju biodiverziteta i nasljeđa hrane. Ovo nije sporedni projekat, već moje životno djelo. Moja duboka povezanost sa ovim mjestom, njegovim ukusima i ritmovima mi omogućava da ponudim istinski autentičan i hranjiv exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Kuvar
Nica
Ema: gurmanski branč
Ja sam Ema, strastvena kuvarica, domaćin onlajn kursa kuvanja, kreatorica bonbona inspirisanih Azurnom izolacijom i doživotna ljubiteljica hrane na misiji da stvori radost i širi sreću kroz francusku kuhinju. Za mene se ne radi samo o ukusu, već o dijeljenju autentične tradicije i ljubavi - duhu koji živi u svakom zalogaju koji poslužim. Smatram da bi svako trebalo da doživi čaroliju francuske hrane i volim da stvaram nezaboravne trenutke koji okupljaju ljude za stolom. Ja sam poznavalac francuskog etiketa, umjetnosti i kulinarskih pripovjedača koji dijeli istoriju i značenje iza svakog jela, čineći posjetu mom domu jedinstvenim pariškim susretom s francuskim gostoprimstvom kojeg se sjećate dugo nakon što ste napustili Azurnuobalu.

Kuvar
Gurmanski obrok sa južnjačkim ukusima do Božića
30 godina iskustva Radio sam u prestižnim ustanovama na Azurnoj obali. Obučavao sam se u hotelskoj školi Paul Valéry u Mentonu. Organizovao sam časove kuvanja na terasi na krovu za 125 ljudi.

Kuvar
Gurmanska večera uz Jacopo
17 godina iskustva kreiram kvalitetnu večeru sa Mišelinovim zvjezdicama kao privatni kuvar za međunarodne klijente. Studirala sam na gastronomskoj školi Artusi u sjevernoj Italiji. Bio sam dio tima koji je pomogao restoranu Donatella da dobije Mišelinovu ocjenu sa zvjezdicama.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu
Istražite još usluga koje nudi Nica
Još usluga da ih razgledate
- Privatni kuvari Rim
- Privatni kuvari Milano
- Privatni kuvari Firenca
- Privatni kuvari Venecija
- Privatni kuvari Marseille
- Privatni kuvari Cannes
- Fotografi Lyon
- Fotografi Ženeva
- Fotografi Annecy
- Fotografi Torino
- Fotografi Antibes
- Privatni kuvari Chamonix
- Privatni kuvari Saint-Tropez
- Fotografi Aix-en-Provence
- Fotografi Menton
- Fotografi Bergamo
- Lični treneri Rim
- Fotografi Milano
- Fotografi Firenca
- Fotografi Venecija
- Fotografi Marseille
- Fotografi Cannes
- Lični treneri Lyon
- Fotografi Chamonix