Privatni kuvar Fabio
Toskana, tradicionalna kuhinja, kreativna, sveži sastojci, sezonski.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Фиренца
Pruža se u vašem domu
Suština Toskane
$106 $106 po gostu
Otkrijte suštinu Toskane uz gastronomsko putovanje koje uključuje predjelo po vašem izboru između kuglica od pileće džigerice ili paradajz pappuccino, prvo jelo od Molise pennoni ili Mugello tortelli, drugo jelo sa lampredotto panino ili firentinskim škembićima i desert od toskanskih cantucci ili tiramisu.
Farma i drvo
$129 $129 po gostu
Kulinarsko putovanje kroz ukuse sela i šume: bogata i obuhvatna predjela, prvo jelo po vašem izboru između fuzija sa belim raguom ili rižotom od goluba, prefinjeno drugo jelo od jagnjetine ili svinjetine, a za kraj klasični tiramisu.
Sve o tartufima
$164 $164 po gostu
Gastronomsko putovanje oko crnog tartufa: izaberite predjelo, prvo i drugo jelo, sve obogaćeno dragocenom aromom tartufa, i završite jedinstvenim desertom, tiramisuom od tartufa.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Fabio) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
10 godina u kuhinji; privatni kuvar specijalizovan za personalizovana iskustva.
Istaknuti trenutak u karijeri
Privatni kuvar sa gurmanskim događajima i kvalitetnom toskanskom kuhinjom.
Edukacija i obuka
Diploma na Hotelijerskom institutu Buontalenti, Firenca.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Фиренца, Прато, Сесто Фјорентино i Скандичи. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$106 Od $106 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




