Privatni profesionalni kuvar Lorenco

Tradicionalna italijanska jela, toskanska kuhinja i stručna priprema pice i hljeba.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Фиренца
Pruža se u vašem domu

Mediteranska simfonija

$140 
Simfonija svih mediteranskih ukusa u kombinaciji sa inovativnim italijanskim jelovnikom napravljenim za istraživanje tradicije i inovacija.

Tradicionalni toskanski meni

$346 
Ovaj meni odražava sve tradicionalne toskanske recepte. Tako ćete se sjetiti klasičnih bakinih recepata i omogućiti vam da se osjećate kao kod kuće.

Gurmanski Umami

$346 
Uzvišeni kulinarski doživljaj koji slavi suštinu umamija — dubokog, ukusnog „petog ukusa” koji podsjeća na bogatstvo, složenost i ravnotežu. Svaki kurs je pažljivo osmišljen kako bi istaknuo prirodne elemente umamija, stvarajući skladne slojeve ukusa koji oduševljavaju nepce i budi čula.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (⁨4hands4gourmet⁩) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Tradicionalni italijanski kuvar sa godinama u toskanskim restoranima i pravljenju pice.
Istaknuti trenutak u karijeri
Oblikovane tradicionalne toskanske tehnike i tehnike pice u poznatim lokalnim kuhinjama.
Edukacija i obuka
Naučili smo u poznatim toskanskim restoranima specijalizovanim za tradicionalna jela i jela od picerije.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Фиренца, Прато, Сесто Фјорентино i Скандичи. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$140 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Privatni profesionalni kuvar Lorenco

Tradicionalna italijanska jela, toskanska kuhinja i stručna priprema pice i hljeba.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Фиренца
Pruža se u vašem domu
$140 
Besplatno otkazivanje

Mediteranska simfonija

$140 
Simfonija svih mediteranskih ukusa u kombinaciji sa inovativnim italijanskim jelovnikom napravljenim za istraživanje tradicije i inovacija.

Tradicionalni toskanski meni

$346 
Ovaj meni odražava sve tradicionalne toskanske recepte. Tako ćete se sjetiti klasičnih bakinih recepata i omogućiti vam da se osjećate kao kod kuće.

Gurmanski Umami

$346 
Uzvišeni kulinarski doživljaj koji slavi suštinu umamija — dubokog, ukusnog „petog ukusa” koji podsjeća na bogatstvo, složenost i ravnotežu. Svaki kurs je pažljivo osmišljen kako bi istaknuo prirodne elemente umamija, stvarajući skladne slojeve ukusa koji oduševljavaju nepce i budi čula.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (⁨4hands4gourmet⁩) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Tradicionalni italijanski kuvar sa godinama u toskanskim restoranima i pravljenju pice.
Istaknuti trenutak u karijeri
Oblikovane tradicionalne toskanske tehnike i tehnike pice u poznatim lokalnim kuhinjama.
Edukacija i obuka
Naučili smo u poznatim toskanskim restoranima specijalizovanim za tradicionalna jela i jela od picerije.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Фиренца, Прато, Сесто Фјорентино i Скандичи. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?