Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Puteaux

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

AlkimiaChef – Đovani

Specijalizovana za italijansku kuhinju, stvaram doživljaje od prijatnih večera kod kuće do elegantnih događaja, spajajući tradiciju, ukus i pravi ukus Italije.

Anaelle i njena otmjena hrana na biljnoj bazi

Povrće, ukusi iz celog sveta, organski, lokalni sezonski sastojci.

Sezonski meni: zimski potpis, šef Neraudeau

Valentin Neraudo, autor knjige „Od porodične bašte do izuzetnih stolova”, radio je zajedno sa Mišelom Gerarom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u kompaniji La Table de Cybčle.

Privatni kuvar isda

Želim da pružim svojim gostima najbolje iskustvo i da im dam da probaju moje kreacije napravljene od sezonskih proizvoda.

Sezonska i ukusna kuhinja koju priprema Nejtan

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod vas za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez ikakvog truda.

Сезонски менији од Амине

Као приватни кувар, имао сам прилику да кувам за Лакост и Бон Маман.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuvarica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Meni Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Svako jelo odražava moje iskustvo u prestižnim kuhinjama.

Doživljaj autentične japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuvar, kuvam porodične i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaji

Kreativni obroci od Karle

Predlažem kuhinju inspirisanu mojim radom u restoranima sa zvezdicom.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu