Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Newton

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Newton

Kuvar

Doživljaj profesionalnog kuvara sljedećeg nivoa sa kuvarom Rajanom

Kuvar

Jonil: Flavors of the world

10 godina iskustva Pružam usluge ličnog kuvara širom Nove Engleske. Pohađao sam Univerzitet Masačusets u Bostonu i imam servSafe sertifikat. Pomažem u pružanju hrane zajednicama koje se suočavaju sa nesigurnošću u hrani i podučavam mlade kulinarske vještine.

Kuvar

Boston

Svježa i uzbudljiva kuhinja Džejsona

20 godina iskustva Za mnoge klijente visokog profila, kuvao sam na mjestima kao što su Italija, Francuska i Španija. Imam diplomu pripravnika i sertifikat Američke kulinarske federacije. Takođe sam član Le Amis d 'Escoffieri Chaine des rotisseurs.

Kuvar

Mediteranski sto pored Didema

22 godine iskustva fokusiram se na mediteransku i bliskoistočnu kuhinju koristeći sezonske, kvalitetne sastojke. Imam diplomu kuvara iz Kembridža sa mješavinom kulinarske i poslovne obuke. Predstavljen sam u The Immigrant Cookbook zajedno sa Hoseom Andresom i Anom Sortun.

Kuvar

Quincy

Piterova vijetnamska hrana za utjehu

18 godina iskustva sam kuvala za kuvare Džejmi Bissonet i Kena Orindžera i organizovala sam se širom Amerike. Pohađao sam kulinarsku školu u Kembridžu i obučavao sam se pod nagrađivanim kuvarima. Takođe, 2024. godine sam dobio ime Boston Eater's Chef of the Year.

Kuvar

Arija: suši i azijska fuzija

15 godina iskustva Ja sam inovativni kuvar sušija koji je organizovao događaje za Sedmicu mode na Rod Ajlendu. Stekao sam kulinarsku diplomu na Univerzitetu Džonson i Vels i sertifikovan sam od strane ServSafe-a. Osvojio sam najbolji suši dvije godine zaredom u RI i organizovao privatni događaj Victoria's Secret.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu