Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Hoboken

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Kreativni fini restorani u društvu Jimija

Nudim hranu za utjehu, preuređenu odvažnom kreativnošću i tehnikom.

Olushola - afro-karipska hrana za dušu

Radila sam na vrhunskim njujorškim kulinarskim mjestima, uključujući Red Rooster, Food52 i The Kitchn.

Avanturistički, održivi restorani uz Izabel

Ja sam strastveni kuvar posvećen lokalnoj hrani, održivosti i radosnoj kuhinji na otvorenom.

Autentična italijanska večera u Frančesku

Ja sam kuvar i muzičar iz Modene u Italiji.

Interaktivna i velnes kuhinja koju vodi Mark

Donosim kreativnost i ukus u zdravstvenu kuhinju.

Senzorni obroci kuvara Tonija

Ja sam samo majstor koji slika remek-djelo. Kuhinja? Moj studio. Vaš sto? Moja galerija. „Težim da inspirišem” druge da isprobaju različite koncepte popularnih jela; dajući im #ToniTwist, ako želite.

Sezonska večera lokalnog porijekla od strane Anabel

Kuvam divne i zdrave obroke napravljene u sezoni sa farmi na sjeveru države. Sve je organsko napravljeno s ljubavlju i koristeći najkvalitetnije sastojke koje Njujork ima da ponudi.

Natača - ukusi globetrottinga

Stručnjak za autohtone, moderne američke, francuske kuhinje i kulturnih gastronomskih putovanja.

Večera na nivou Mišelina pored Nikole

Održivo ujedinjujem klasične francuske, azijske i novoameričke uticaje za elegantnu hranu.

Odvažni globalni ukusi Oskara

Od finih restorana do brze ležerne, veganske ili sirove hrane, hvatam svaki stil kreativnošću.

Lala: štih kluba za večeru na istočnoj obali

Stavljam odvažne ukuse Los Anđelesa s karipskom toplinom i sofisticiranošću za jedinstvena jela.

Sezonski fini restorani pored Korija

Mnoštvo različitih jela s više jela osmišljenih da uvode kavalkadu ukusa.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu