Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Zapadni New York

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Zapadni New York

Kuvar

Elegantni restorani Džeremija

7 godina iskustva Bavim se finim restoranima i ugostiteljskim preduzećima u Parizu i Njujorku. Obučavao sam se za Ferrandi Paris. Preselila sam se iz Pariza u Njujork kako bih radila za luksuznu ugostiteljsku kompaniju.

Kuvar

Otmjena domaća kuhinja - Deirdre

22 godine iskustva radio sam u najboljim njujorškim restoranima prije prelaska na ketering i lični posao kuvara. Imam kulinarski sertifikat Francuskog kulinarskog instituta u Njujorku. Najponosnija sam što moje kuvanje omogućava klijentima da se okupe i dijele veze.

Kuvar

Globalna fina večera od strane Roberta

20 godina iskustva Ja sam glavni kuvar u ambasadi G-7 i generalnom konzulatu na Menhetnu u Njujorku. Pohađao sam Kulinarski institut Amerike, jedan od najboljih koledža za kuvanje na svijetu. Dobitnik sam nagrade Džejmsa Birda Ajda Ajda, počašćen zbog svog doprinosa kulinarskom svijetu.

Kuvar

Dericka nudi vrhunska karipska večera

13 godina iskustva Radio sam kao privatni kuvar i kulinarski konsultant za klijente visokog profila. Obučavao sam se s fokusom na globalnu kuhinju, tehniku i prefinjenu prezentaciju. Lansirala sam karipski kamion sa hranom i liniju začina, a predstavile su me Klase Azul i PBS.

Kuvar

Autentična italijanska večera u Frančesku

15 godina iskustva Ja sam italijanski kuvar sa međunarodnim iskustvom koji spaja kreativnost i tradiciju. Naučila sam da kuvam u restoranima širom Italije i Holandije. Kuvala sam u ICC restoranu u Hagu sa Ciano Internationalom.

Kuvar

Paella's & Tapas by Chef Priscilla

Sve usluge kuvara

Najdželovi meniji za doručak, ručak i večeru

20 godina iskustva radio sam u različitim kuhinjama restorana prije nego što sam započeo sopstveni ugostiteljski biznis. Imam diplomu kulinarske umjetnosti i upravljanja restoranima iz njujorške škole za restorane. Iskoristila sam svoje vještine hotelskih restorana da vodim kompaniju Chef Nigel Service, kompaniju za ketering.

Magalijska usluga restorana u Peruu

25 godina iskustva Imam iskustva u ugostiteljstvu, finim restoranima i međunarodnim kulinarskim savjetovanjima. Studirala sam menadžment u ugostiteljstvu i kulinarstvo u Peruu. Služio sam VIP klijente i poznate ličnosti u Njujorku.

Privatni restorani u Marijani

10 godina iskustva specijalizovan sam za večere, ketering, razvoj recepata i konsalting. Pohađao sam kulinarsku školu u Njujorku, a takođe sam se školovao i u Gabrijelu Kroteru. Otvorio sam fini restoran u Limi u Peruu, sada na 13. mjestu na listi 50 najboljih barova na svijetu.

Doživljaj kuvanja uz Crenshaw

10 godina iskustva Vodio sam restorane širom sjeveroistoka. Pohađao sam Univerzitet Džonson i Vels i trenirao u Stony Hill Inn i Saddle River Inn. Takmičio sam se u prodavnicama Food Network's “Chopped” i „Beat Bobby Flay“ i vodio vrhunske restorane.

Dejvid - francuski i mediteranski restorani

20 godina iskustva specijalizovao sam se za francusku i mediteransku kuhinju, miješajući odvažan ukus i tehnike. Obučen sam na Gastronomicom International Culinary Academy Cap D'Agde, Francuska. Vodio sam Chez Boyejo u Marbelji, prije nego što sam postao privatni kuvar u al-d'Izeru u Francuskoj.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu