Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Les Lilas

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Doživljaj autentične japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuvar, kuvam porodične i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaji

Maurice: moderna italijanska jela

Skuvala sam autentična i čarobna italijanska jela koja možete pronaći u najboljim italijanskim restoranima. +10000 gostiju, uključujući Šoubiz i korporativne poznate ličnosti.

Francuska gastronomija kuvara Loic Krimm

Kao kućni kuvar već 10 godina i 21 godine iskustva u kuvanju, nudim prefinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju, koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Francuski fini restorani u Kilijanu

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Inspirisana francuska kuhinja, Kristof

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.

Loranova moderna francuska kuhinja

Kreiram prefinjena jela sa više jela sa posebnim osvrtom.

Francuski fini restorani u društvu Gustava

Radila sam u kompaniji L’Assiette Champenoise u Francuskoj i AIRA u Stokholmu.

Adrijenov sto

Kreiram ukusna jela koja izazivaju emocije i donose radost svakom gostu.

Privatni kuvar u smještaju Dowenson Guervil

Kuvar vam nudi privatnu uslugu kuvara u vašem domu. Idealna opcija za one koji žele da svojim gostima ponude jedinstven kulinarski doživljaj, a da pritom ne moraju da putuju u restoran

Gastronomski obrok kod kuće - Johan

Nudim jelovnike napravljene od izuzetnih proizvoda u vašem smještaju na Airbnb-u.

Džef: francuska hrana

Kuvam rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu