Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Lantana

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Lantana

Kuvar

Danijelovi restorani inspirisani širom svijeta

10 godina iskustva Odrastao sam u kubansko-američkom domaćinstvu, gdje je kultura hrane bila centralna. Diplomirao sam na koledžu kulinarskih umjetnosti Le Cordon Bleu. Sarađivala sam sa kuvarima Danijelom Buludom, Sindi Hansonom i Đovanijem Rokijem.

Kuvar

Boynton Beach

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

12 godina iskustva brinem se o klijentima visokog profila, uključujući poznate ličnosti, profesionalne sportiste i vrhunske izvršne direktore. Imam sertifikat o rukovanju hranom ServSafe i obučavam se o ishrani. Vlasnik sam kompanije White Gold Seasoning i Steele's Catering.

Kuvar

Mediteranski kulinarski doživljaj sa kuvarom Emi

15 godina iskustva Vodim kulinarske uloge u istaknutim kuhinjama i za značajne porodice. Obučavao sam se na Kulinarskom institutu u Barseloni. Služio sam kao lični kuvar španske kraljevske porodice.

Kuvar

Celeste: zdrava globalna hrana za utjehu

12 godina iskustva pravim obroke koji zadovoljavaju širok spektar prehrambenih potreba, od keta do veganskih i makrobiotičkih. Neprestano me inspirišu globalne kuhinje i hrana za utjehu u kojoj sam odrastao. Nakon što sam naučila da kuvam u maminoj kuhinji, nastavljam da okupljam ljude putem hrane.

Kuvar

Delray Beach

Semska mediteranska i italijanska večera

30 godina iskustva unosim svoje duboke italijanske korijene i znanje o kuhinji na drva u svoju kuhinju. Obučavala sam kuhinju na drva u Italiji i radila u različitim vinarijama i restoranima. Bila sam finalista organizacije Food Network's Chopped and cast for Beat Bobby Flay. Za stolom donosim svoje iskustvo kuvara u vinariji. Ugošćavanje uz vinske večere uz uzvišeni doživljaj.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu