Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Seminole

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Ketering u Luizijani koji pruža Nolavore

Kuvar i ugostitelj iz Nju Orleansa sa 25 godina iskustva; prethodno je radio na obe američke obale, u Evropi i Aziji. Nolavore je specijalizovan za korišćenje lokalnih proizvoda, mesa i morskih plodova za stvaranje međunarodnih ukusa.

Rafa: mediteranski ukusi

Mediteranska jela, paelje i tapasi napravljeni svježi za vaše posebne događaje.

Kulinarske proslave Stef

Ja sam dugogodišnji restoran i hotelski kuvar koji je sarađivao sa superzvijezdama Food Network.

Salih nudi turska kuhinja

Kao sertifikovani somelijer koji je bio u 130 zemalja, nudim opcije košer i halal.

Kreativna globalna kuhinja Džejsona

Kreiram jela od svih kulinarskih stilova, od korejske fuzije do južnjačkih klasika.

Večera koju vodi kuvar OurCheff

Pružanje personalizovanih, nezaboravnih kulinarskih trenutaka za iskusne klijente.

Privatna večera u društvu kuvara Meka.

Stvaram posebne gastronomske doživljaje uz fuziju francuskih, nigerijskih i azijskih ukusa.

Vrhunska kuvarica Melisa

Kreiram nezaboravne privatne trpezarske doživljaje sa menijima inspirisanim svetom, sezonskim sastojcima i profinjenom prezentacijom, personalizovanim, butik dodirom koji podiže svaki obrok.

Majanska ručno izrađena jela

Donosim kulinarske vještine i stručnost u ugostiteljstvo na vaše privatne događaje i obroke.

Kuvarski kuvar

Naučite da pravite dimljena rebarca i prsa, a zatim uživajte u ukusnom jelu sa prilozima. Savršeno naučite da pripremate Wagyu/Tomahawks odreske

Havajska regionalna kuhinja Huana

Moje kuvanje obuhvata sveže, lokalne sastojke i divljač.

Kortni, od farme do stola na sljedećem nivou

Stvaram intimne, sezonske gastronomske doživljaje sa fokusom na povezivanje i ishranu.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu