Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Fontenay-sous-Bois

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u kompaniji La Table de Cybčle.

Privatni kuvar Johan Dzierzbicki / isda

Moj cilj je da svakom gostu ponudim nezaboravno iskustvo predstavljanjem jela napravljenih od najboljih sezonskih sastojaka.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuvarica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Slatki trenuci kuvarice Fani

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram prijatnu i druželjubivu atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Kreativni obroci od Karle

Predlažem kuhinju inspirisanu mojim radom u restoranima sa zvezdicom.

Privatni kuvar Andrea

Italijanska kuhinja, tradicija, kreativnost, prilagođena jela, čulno iskustvo.

Filip: meniji profesionalnog kuvara iz vašeg frižidera

Kao kuvar restorana sa Mišelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

AlkimiaChef – Đovani

Specijalizovana za italijansku kuhinju, stvaram doživljaje od prijatnih večera kod kuće do elegantnih događaja, spajajući tradiciju, ukus i pravi ukus Italije.

Gastronomsko otkriće sa kuvarom Kirilom

Posvećen sam svom poslu u kuhinji, više od 12 godina radim kao kuvar, a sada kao šef kuhinje, potpuno sam posvećen svom poslu

Obrok u domu Laure

Nekoliko zvezdanih iskustava, zatim kreiranje po meri za privatne usluge, od ručka do venčanja za 200 ljudi

Sezonska i ukusna kuhinja koju priprema Nejtan

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod vas za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez ikakvog truda.

Сезонски менији од Амине

Као приватни кувар, имао сам прилику да кувам за Лакост и Бон Маман.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu