Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Carson

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Ketlin: eklektična globalna kuhinja

Kreiram inovativne jelovnike koji ističu sezonske sastojke.

Gastronomski doživljaji profesionalnog kuvara Morgana

Kao kuvar obučen za restorane, služio sam vrhunske klijente kao što su Kenny G i Lady Gaga.

Uzvišeni ručkovi i večere uz Fleč

Ja sam vojni veteran koji je proveo 20 godina kuvajući, od finih restorana do ugostiteljstva.

Ručno pripremljene večere od Rojsa

Kao kuvar i ugostitelj, kreiram raznovrsne jelovnike prilagođene ukusima gostiju.

Večerajte sa CulinAri_elle

Putovanje u 14 zemalja (i brojimo dalje) otkrilo mi je čar stvaranja jestive umetnosti za ljude iz celog sveta koji dele istu ljubav prema hrani.

Mediteranski doživljaj kuvara Damjana

Kulinarsko putovanje kroz južnu Evropu, gdje se porodični recepti, mediteranske arome i iskrena tradicija spajaju kako bi ukuse mog doma doveli pravo na vaš sto.

Vrhunska večera u porodičnom stilu koju organizuje Džoj

Kuvao sam za muzičare i profesionalne sportiste, a predstavljen sam u vrhunskim časopisima.

Privatni kuvar Danijela

Privatni ručak, ketering, kreativna jela, sveži sastojci.

Dženifer: kuvanje uživo

Osnivač kompanije Conchitas & Ember & Spice — nagrađivani kuvar koji donosi vatru, ukus i umjetnost za svaki sto. Sa sjedištem u SD. Milspouse Owned

Kuvar na usluzi

Donosim veštine od preko 12 godina na vaš sto. Dozvolite mi da vaše obroke i iskustvo učinim nezaboravnim.

Zdrava sezonska kuhinja koju priprema Kejtlin

Kao bivši glavni kuvar u lancu Sweetgreen, kreirao sam meni za svih 250 lokacija.

Gurmanski restorani uz Norr Kitchen - sjeverni Los Anđeles

Specijalizovan sam za kreiranje vrhunskih gastronomskih doživljaja kroz uparivanje hrane i pića.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu