Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Burlington

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Privatni kuvar Konrad

Francuska, italijanska, japanska fuzija, sezonska, degustacioni meniji, porodični stil.

Vaša prilika, vaš meni na Airbnb-u

Kuvar crvenog foka sa 18 godina u finim restoranima, događajima i posebnim prilikama . Od gurmanskih obroka do pripremanja i menija prikladnih za alergije, u vašu Airbnb kuhinju unosim vrhunske kulinarske vještine.

Kuvar Entoni – luksuzni privatni kuvar

Prilagođeni doživljaji obedovanja u domu uz vrhunske sezonske sastojke, pažljivu tehniku, pažljivu uslugu i besprekorno čišćenje za veče bez stresa.

Od degustacije Mišelina do porodičnih obroka u R A

U vaš dom ću ponijeti svoju obuku sa Mišlenovom zvjezdicom i iskustvo profesionalnog kuvara.

Privatni kuvar Aleksandar

Sezonska, duševna kuhinja, od farme do stola, lokalni proizvodi, prefinjene tehnike.

Ava: privatni kuvar i elegantno uređenje stola

Donosim pažljivo osmišljene, sezonske jelovnike za odmor, privatne večere i intimne događaje.

Sezonski meni za degustaciju

Najbolji sastojci predstavljeni modernim tehnikama.

Kreacije inspirisane italijanskom kuhinjom koje je osmislio Alšaaf

Radim kao pomoćni kuhinjski radnik u Oretti, vrhunskom italijanskom restoranu, i student sam kulinarstva.

Sezonski specijaliteti Džejn

Nudim 3 - i 4 - menija za kurseve, od italijanske do mediteranske gozbe.

Andrej: mediteranska i italijanska kuhinja

Donošenje doživljaja profesionalnog kuvara na vaš Airbnb sa preko 15 godina kulinarske stručnosti

Kuhinja na drugačiji način od Andreja

Ja sam globalno obučen kuvar koji voli da kreira jedinstvene kulinarske jelovnike.

Vrhunski restorani u Hariju

Radio sam u nekim od najboljih londonskih restorana, a sada spremam hranu za kraljeve.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu