Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Brampton

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Huanova vrhunska večera na globalnom nivou

Kreirajte nezaboravne gastronomske doživljaje uz mješavinu latinoameričkih i kanadskih ukusa.

Ukus Italije

Italijanska kuhinja, peruanski seviči, francuski, španski, mediteranski i još mnogo toga.

Od degustacije Mišelina do porodičnih obroka u R A

U vaš dom ću ponijeti svoju obuku sa Mišlenovom zvjezdicom i iskustvo profesionalnog kuvara.

Kuvarov tanjir

„Donosim veštine koje sam usavršavao tokom duge karijere u vrhunskoj kuhinji i gastronomiji, spajajući jedinstvene karipske ukuse i sastojke kako bih stvorio prepoznatljiv kulinarski doživljaj na globalnoj sceni.“

Savremena kanadska kuhinja Džeremija

Donosim kanadski ukus i štih svojim jelima sa preciznom tehnikom i kreativnošću.

Ava: privatni kuvar i elegantno uređenje stola

Donosim pažljivo osmišljene, sezonske jelovnike za odmor, privatne večere i intimne događaje.

Izuzetni veganski ukusi Kariba

Gurmanska veganska karipska večera stručnog kuvara sa više od 20 godina kulinarskog iskustva

Kreativno izbalansirana vrhunska večera u društvu Tančija

Imam strast prema hrani, preciznost u tehnici i posvećenost izuzetnim restoranima.

Usluga privatnog kuvara - Kris Gironda

Najistaknutiji privatni doživljaj objedovanja u GTA-u, koji donosi kvalitetnu hranu iz restorana u udobnost sopstvenog doma

Sezonski specijaliteti Džejn

Nudim 3 - i 4 - menija za kurseve, od italijanske do mediteranske gozbe.

Vrhunski restorani u Hariju

Radio sam u nekim od najboljih londonskih restorana, a sada spremam hranu za kraljeve.

Kuhinja na drugačiji način od Andreja

Ja sam globalno obučen kuvar koji voli da kreira jedinstvene kulinarske jelovnike.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu