Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Richmond Hill

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Ukus Italije

Italijanska kuhinja, peruanski seviči, francuski, španski, mediteranski i još mnogo toga.

Kuvar Entoni – luksuzni privatni kuvar

Prilagođeni doživljaji obedovanja u domu uz vrhunske sezonske sastojke, pažljivu tehniku, pažljivu uslugu i besprekorno čišćenje za veče bez stresa.

Od degustacije Mišelina do porodičnih obroka u R A

U vaš dom ću ponijeti svoju obuku sa Mišlenovom zvjezdicom i iskustvo profesionalnog kuvara.

Kuvarov tanjir

„Donosim veštine koje sam usavršavao tokom duge karijere u vrhunskoj kuhinji i gastronomiji, spajajući jedinstvene karipske ukuse i sastojke kako bih stvorio prepoznatljiv kulinarski doživljaj na globalnoj sceni.“

Privatni kuvar Aleksandar

Sezonska, duševna kuhinja, od farme do stola, lokalni proizvodi, prefinjene tehnike.

Ava: privatni kuvar i elegantno uređenje stola

Donosim pažljivo osmišljene, sezonske jelovnike za odmor, privatne večere i intimne događaje.

Usluga privatnog kuvara - Kris Gironda

Najistaknutiji privatni doživljaj objedovanja u GTA-u, koji donosi kvalitetnu hranu iz restorana u udobnost sopstvenog doma

Andrej: mediteranska i italijanska kuhinja

Donošenje doživljaja profesionalnog kuvara na vaš Airbnb sa preko 15 godina kulinarske stručnosti

Kuhinja na drugačiji način od Andreja

Ja sam globalno obučen kuvar koji voli da kreira jedinstvene kulinarske jelovnike.

Vrhunski restorani u Hariju

Radio sam u nekim od najboljih londonskih restorana, a sada spremam hranu za kraljeve.

Džonova začinska mediteranska kuhinja

Bio sam glavni kuvar u odmaralištu sa 5 zvjezdica na Kajmanskim ostrvima.

Kreativna proslava u restoranu Nikole

Nudim ketering i fine restorane za sve vrste događaja.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu