Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Bagno A Ripoli

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Bagno A Ripoli

Kuvar

Firenca

Luksuzni restorani u društvu kuvara Antonija Patele

9 godina iskustva obučila sam se u poznatoj školi ALMA i radila u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domeniko i Enriko Bartolini. Nakon škole ALME i rada u dva restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, kuvala sam širom svijeta.

Kuvar

Florentinska večera za Valerijinim stolom

Izradim jedinstvene i transformativne doživljaje za goste sa svih strana svijeta. Kuvar sam i domaćin sam događaja. Konsultant za brend i ugostiteljstvo. Kuvanje je način na koji izražavam svoju ljubav prema drugima. Mislim da bi dobra hrana trebalo da se mazimo. Iza svakog od naših omiljenih jela nalazi se uspomena iz detinjstva, posebna prilika, priča koju treba ispričati. Volim da uložim ovakav osećaj u sudove i kuvam sa visokokvalitetnim sastojcima. Andrea, moja partnerka, je profesionalni muzičar. Naslijedio je svoju strast prema hrani od svog djeda, profesionalnog kuvara koji ga je naučio umjetnosti tradicionalne italijanske kuhinje. On je diplomirao na trećem spratu od italijanskog udruženja Sommelier. Zajedno smo odlučili da otvorimo vrata našeg doma novim prijateljima, ljubiteljima hrane i istomišljenicima kako bismo podijelili naše strasti i našu viziju dobrog života.

Kuvar

Tradicija i kreativnost kuvara Masimiljana

Kuvar

Toskanska kuhinja Rafaele i Đovane

25 godina iskustva Vlasnik picerije i kuvar u prestižnim hotelima u Firenci. Profesionalna kvalifikacija za operatere keteringa. Sa suprugom radim kao privatni kuvar.

Kuvar

Firenca

Valentinini ukusi Italije

Ja sam strastveni lokalni somelijer, a takođe sam i kuvar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuvar Član sam Udruženja italijanskih sommeliera (Ais) kao somelijer i kušač.

Kuvar

Montecatini Terme

Ukus Toskane pored Ameriga

30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Završio sam obuku za sommelijere i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran sa 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu