
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Bagno A Ripoli
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Bagno A Ripoli

Kuvar
Firenca
Luksuzni restorani u društvu kuvara Antonija Patele
9 godina iskustva obučila sam se u poznatoj školi ALMA i radila u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domeniko i Enriko Bartolini. Nakon škole ALME i rada u dva restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, kuvala sam širom svijeta.

Kuvar
Florentinska večera za Valerijinim stolom
Izradim jedinstvene i transformativne doživljaje za goste sa svih strana svijeta. Kuvar sam i domaćin sam događaja. Konsultant za brend i ugostiteljstvo. Kuvanje je način na koji izražavam svoju ljubav prema drugima. Mislim da bi dobra hrana trebalo da se mazimo. Iza svakog od naših omiljenih jela nalazi se uspomena iz detinjstva, posebna prilika, priča koju treba ispričati. Volim da uložim ovakav osećaj u sudove i kuvam sa visokokvalitetnim sastojcima. Andrea, moja partnerka, je profesionalni muzičar. Naslijedio je svoju strast prema hrani od svog djeda, profesionalnog kuvara koji ga je naučio umjetnosti tradicionalne italijanske kuhinje. On je diplomirao na trećem spratu od italijanskog udruženja Sommelier. Zajedno smo odlučili da otvorimo vrata našeg doma novim prijateljima, ljubiteljima hrane i istomišljenicima kako bismo podijelili naše strasti i našu viziju dobrog života.

Kuvar
Tradicija i kreativnost kuvara Masimiljana

Kuvar
Toskanska kuhinja Rafaele i Đovane
25 godina iskustva Vlasnik picerije i kuvar u prestižnim hotelima u Firenci. Profesionalna kvalifikacija za operatere keteringa. Sa suprugom radim kao privatni kuvar.

Kuvar
Firenca
Valentinini ukusi Italije
Ja sam strastveni lokalni somelijer, a takođe sam i kuvar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuvar Član sam Udruženja italijanskih sommeliera (Ais) kao somelijer i kušač.

Kuvar
Montecatini Terme
Ukus Toskane pored Ameriga
30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Završio sam obuku za sommelijere i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran sa 40 mjesta specijalizovan za ribu.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu
Istražite još usluga koje nudi Bagno A Ripoli
Još usluga da ih razgledate
- Privatni kuvari Rim
- Privatni kuvari Milano
- Privatni kuvari Nica
- Privatni kuvari Firenca
- Privatni kuvari Venecija
- Lični treneri Napulj
- Privatni kuvari Francavilla al Mare
- Privatni kuvari Marseille
- Privatni kuvari Cannes
- Fotografi Annecy
- Fotografi Zadar
- Fotografi Torino
- Fotografi Sorrento
- Fotografi Antibes
- Privatni kuvari Chamonix
- Privatni kuvari Saint-Tropez
- Fotografi Aix-en-Provence
- Fotografi Rim
- Fotografi Milano
- Fotografi Nica
- Fotografi Firenca
- Šminkanje Venecija
- Fotografi Napulj
- Fotografi Francavilla al Mare