Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Aubervilliers

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Filip: meniji profesionalnog kuvara iz vašeg frižidera

Kao kuvar restorana sa Mišelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

Gastronomsko otkriće sa kuvarom Kirilom

Posvećen sam svom poslu u kuhinji, više od 12 godina radim kao kuvar, a sada kao šef kuhinje, potpuno sam posvećen svom poslu

Obrok u domu Laure

Nekoliko zvezdanih iskustava, zatim kreiranje po meri za privatne usluge, od ručka do venčanja za 200 ljudi

Privatni kuvar Karolina

Sezonska kuhinja, autentični proizvodi, vesela kuhinja, poštovanje ukusa.

Sezonski meni: zimski potpis, šef Neraudeau

Valentin Neraudo, autor knjige „Od porodične bašte do izuzetnih stolova”, radio je zajedno sa Mišelom Gerarom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u kompaniji La Table de Cybčle.

Privatni kuvar Johan Dzierzbicki / isda

Moj cilj je da svakom gostu ponudim nezaboravno iskustvo predstavljanjem jela napravljenih od najboljih sezonskih sastojaka.

Sezonska i ukusna kuhinja koju priprema Nejtan

Domaći, ukusni i sezonski obroci, pripremljeni kod vas za udoban i praktičan boravak. Uživajte u lokalnim ukusima bez ikakvog truda.

Kreativni meniji Faustine

Kao kućna kuvarica, zamišljam kreativne recepte koji spajaju estetiku i sladost.

Privatni kuvar Đuzepe

Kreativna kuhinja koja spaja sećanje, intuiciju i poeziju kako bi transformisala obrok.

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Slatki trenuci kuvarice Fani

Pripremam ukusne domaće deserte i stvaram prijatnu i druželjubivu atmosferu za nezaboravan slatki trenutak.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu