Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi South Houston

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Luksuzne gastronomske usluge kuvara Liz

Domaća kuhinja sa prelijepom prezentacijom. Kvalitetni sastojci i vrhunski ukus

Privatni kuvar/luksuzni ketering

Stručni kuvar. Vizionarski ketering. Poznato po tome što obroke pretvara u doživljaje i uspomene.

Prilagođeni vrhunski restorani sa kuvarom Masijom

Svoju stručnost u svjetskim putovanjima unosim u svaki meni koji kreiram. „Privlačim ukusne pupoljke!”

Uzvišene kulinarske kreacije Antonija

Imam više od 20 godina iskustva, uključujući i rad kao glavni kuvar u restoranu Perry's Steakhouse.

Privatni kuvar i ketering u izvođenju kuvarice Skyy

Ja sam nagrađivani vlasnik Tasty Vibez-a i obučavan sam na Kulinarskom institutu LeNotre.

Usluga ličnog kuvara koju pruža Šarika

Pomažem gostima da uspore i ponovo se povežu kroz duhovne obroke. Svaka sesija je osmišljena tako da povrati ravnotežu i prisutnost u njihovom užurbanom životu.

The Spice 11 Experience: Chef Stefh

The Spice 11 Experience—Caribbean-American fusion with chef-curated gourmet flair.

Kreativni meniji za večeru koje je osmislila Rosalind

U svaki obrok unosim 15 godina kulinarskog umeća i obuke kao privatni kuvar.

Vaš privatni kuvar

Specijalizovana za italijansku, francusku, kajunsko-kreolsku i američku regionalnu kuhinju.

Južnjački užitak kuvarice Tami Lin

Otmjeni južnjački gastronomski doživljaj spajanja duševnog ukusa s prefinjenom elegancijom. Svaki kurs je osmišljen kako bi se prepustila čulima i proslavila tradiciju savremenim luksuzom

Privatni kuvar Džošua

Međunarodna kuhinja, sveži sastojci, kuhanje kroz iskustvo, svestrane veštine.

Fusion Caribbean Flavors by Victoria

Ja sam kuvar sa 20 godina iskustva koji je pripremio obroke za LL Cool J i Roots.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu