Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Houston

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Houston

Kuvar

Houston

Klasični američki ukusi Tre 'Vajona

Kulinarski stručnjak sa više od decenije iskustva u prehrambenoj industriji, uključujući više od pet godina kao vlasnik uspješne privatne kompanije za restorane i ketering sa više od100 recenzija sa pet zvjezdica. Pobrinite se za organizovanje izvanrednih gastronomskih doživljaja i izvođenje događaja u velikim količinama

Kuvar

Ukusna večera u Antoniju

20 godina iskustva Moj specijalitet je kuvanje raznovrsnih kuhinja kao što su azijska, italijanska, francuska i jamajčanska kuhinja. Iskoristio sam svoje vještine rada u uglednim kuhinjama, uključujući Pass and Provisions. Izabran sam za jednog od 50 vrhunskih kuvara od 800 kada sam radio u fabrici kolača od sira.

Kuvar

Arne: profinjena domaća kuhinja

5 godina iskustva Dijelim svoju ljubav prema hrani s drugima kroz pažljivo osmišljene obroke. Diplomirao sam na Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Trenutno pripremam obroke za penzionisanog igrača Nacionalne fudbalske lige i njegovu porodicu.

Kuvar

Gastronomija na obali Meksičkog zaliva

30 godina iskustva Imam više od 30 godina iskustva u svakom aspektu ugostiteljstva. Kulinarstvo i magistar menadžmenta ugostiteljstva na Univerzitetu Džonson i Vels. Započela sam posao kuvara kako bih stvorila uspomene i povezala se sa sjajnim ljudima.

Kuvar

Uzvišeni jelovnici Elizabet

10 godina iskustva specijalizovan sam za kajunske, kreolske, francuske, meksičke i evroameričke kuhinje. Studirala sam na teksaškoj vinskoj školi u Hjustonu i imam sertifikat WSET 1 i WSET 2. Radio sam za Musafeer, indijski restoran koji je osvojio Mišelinovu zvjezdicu u Hjustonu u Teksasu.

Kuvar

Zapanjujuće daske za suhomesnate proizvode marke Ilonka

8 godina iskustva Ja sam samouki kuvar sa strašću za kreiranjem jedinstvenih kulinarskih doživljaja. Diplomirao sam sa visokim počastima 2020. godine na Augusté Escoffier školi kulinarskih umjetnosti. Osnovao sam kompaniju koja se fokusirala na izradu ukusnih i umjetničkih dasaka sa suhomesnatim proizvodima.

Sve usluge kuvara

Vrhunska kuvarica Melisa

15 godina iskustva imam raznovrsno iskustvo, od pečenja peciva do finih restorana. Ja sam obučeni poslastičar koji ima praktično iskustvo u različitim kulinarskim disciplinama. Organizovala sam ketering za privatne događaje i organizovala vrhunske gastronomske doživljaje.

The Curated Table By Deja

8 godina iskustva u karijeri sam provela kuvajući hranu koja spaja ljude. Naučila sam da kuvam u svojoj kuhinji, poboljšavajući svoje vještine obukom. Radim u konsultantskim poslovima, savjetujem o različitim kulturama i prehrambenim potrebama.

Lokalno inspirisani restorani u Araceliju

10 godina iskustva Moj doživljaj obuhvata barove za ronjenje i fine restorane u Teksasu i jugozapadu. Radio sam u prodavnicama Truluck's, Fig & Olive, Uchi i True Food Kitchen. Oduševljen sam stvaranjem jedinstvenih kulinarskih doživljaja koji povezuju ljude

Mek: afro-francuski ukusi

15 godina iskustva napustio sam korporativne finansije kako bih postao kuvar, spajajući francusku kuhinju sa svojim nigerijskim korijenima. Obučen sam za francuske kulinarske tehnike. Radila sam u 2 restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, usavršavajući svoje vještine u finim restoranima.

Vrhunska privatna večera u društvu kuvara Dekardiosa

20 godina iskustva Radio sam u kuhinjama u različitim državama, gdje sam naučio nove kuhinje. Obučavao sam se u kulinarskoj školi i profesionalnim kuhinjama širom Sjedinjenih Američkih Država. Bio sam izvršni pomoćni kuvar za Indijanapolis Kolts.

Kristina inspirisana kreolskim restoranima

9 godina iskustva Imam strast prema hrani, njegujem se u bakinoj kuhinji sa njenim kreolskim receptima. Preradio sam svoje veštine na kuvarskom programu San Jacinto Community College. Cijenim okupljanje ljudi kroz hranu, izražavajući ljubav i brigu u svakom jelu.

Alehandro: globalni ukusi

25 godina iskustva Radim u kuhinjama širom Evrope. Obučavao sam se na Kulinarskom institutu Amerike. Član sam kluba Les Toques Blanches i International Master Chef's Club.

Južnokreolska kuhinja Krisi Džoj

10 godina iskustva započeo sam svoju karijeru učeći kulinarske vještine u kreolskoj kuhinji moje bake. Studirao sam na kulinarskoj školi San Jacinto Community College. Ja sam preferirani dobavljač Međunarodne crkve Riječ o restauraciji.

Evropska kuhinja 5☆ - kuvar Aleks

25 godina iskustva Na svakoj usluzi, svoje iskustvo posvećujem pružanju najbolje hrane. Obučen u Evropi sa kuvarima sa Mišelinovim zvjezdicama. Služio sam poznate ličnosti, uključujući papu. Jedinstven doživljaj objedovanja.

Privatni restorani kuvarice Kristin

15 godina iskustva kreiram globalno inspirisane degustacijske jelovnike sa svježim, sezonskim sastojcima. Kulinarska umjetnost, upravljanje uslugom hrane, održivost i napredne tehnike kuvanja. Radila sam u restoranima širom svijeta prije nego što sam pokrenula svoju privatnu firmu za kuvare.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu