Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Sitio de Calahonda

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Recepti iz celog sveta od Luisa

Kuvao sam za prestižne restorane i poznate ličnosti, kao što je Dženifer Lorens.

Oko Sredozemnog mora, Tomi

Kreiram obroke na bazi biljaka i gozbe morskih plodova sa regionalnim mediteranskim ukusima.

Privatni kuvar Anais

Francuska kuhinja inspirisana Mediteranom sa autentičnim, instinktivnim ukusima afričkih korijena.

Gurmanski obroci u vašoj vili od strane Mišelinovih vrhunskih kuvara

Bez kupovine, kuvanja i čišćenja. Samo uživajte u svom odmoru uz ukusnu hranu.

Uživajte u vrhunskom kulinarskom iskustvu kod kuće

Visoka kuhinja, međunarodna fuzijska kuhinja, kulinarske tehnike, poslastičarstvo

Privatni kuvar Džonatan Berneman

Veganska, biljna, organska, domaća, fleksibilna za prehrambene potrebe.

Michelin na tvom stolu

Sirovine sa lokalnih pijaca Posuđe iz Michelin restorana Kreativnost, prezentacija, stručnost Lepota jednostavnosti

Danijel - bankete i proslave

Radila sam za Dani Garsiju i vodila događaje velikog formata u Andaluziji.

Privatni kuvar Astrid

dobrobit, dizajn hrane, kulinarska tehnika, kreativnost, gastronomija

Jedinstveni gastronomski doživljaj uz Mauro Barreiro

Transformišem vaš boravak u ekskluzivnom restoranu. Jela s ličnošću, tehnike visoke kuhinje i gastronomski doživljaj koji ćete zauvijek pamtiti.

Ekskluzivni restorani u vili: profesionalni kuvar Mikael i Kaća

Francuska ukorijenjena kuhinja, sezonski meniji, roštilji uživo i globalna fuzija ukusa.

Privatni kuvari za vile u Marbelji

Kuvari Marbele su rođeni sa ciljem da našim klijentima stave na raspolaganje ukus i predstavu da vide sve vrste stručnjaka u kulinarske umjetnosti u akciji, bez napuštanja svog doma.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu