Sezonska sporo kuvana kuhinja Félix
Cijenim jednostavnu, kreativnu kuhinju napravljenu od vrhunskih sezonskih sastojaka.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Малага
Pruža se u vašem domu
Ketering za događaje
$64
Minimum za rezervaciju je $639
Tradicionalna španska predjela na moderan način.
Španski meni u stilu doma
$89
Minimum za rezervaciju je $537
Inspirisan jelima iz djetinjstva i klasičnim španskim ukusima, ovaj meni sa 4 slijeda donosi nostalgičnu toplinu kroz bogate sosove i pažljivo kuvanje.
Cijena inspirisana baštom
$89
Minimum za rezervaciju je $504
Živopisan poklon lokalnim proizvodima, ovaj sezonski meni spaja jednostavnost i kreativnost, savršen za goste koji uživaju u čistim, duševnim ukusima.
Praznik španske proslave
$116
Minimum za rezervaciju je $814
Praznična proslava od 4 slijeda ispunjena bogatim sezonskim ukusima, ovaj svečani meni odaje počast španskoj tradiciji toplinom, elegancijom i dušom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Felix) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Počela sam da kuvam sa 9 godina i radila sam na međunarodnom nivou u vrhunskim restoranima.
Obučen među vrhunskim kuvarima
Sarađivala sam sa Angelom Leonom u La Casa del Temple i Andres Madrigal u Balzacu.
Diploma kulinarske umjetnosti
Obučavao sam se na Školi za ugostiteljstvo u Toledu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Малага, Марбеља i Естепона. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$89
Minimum za rezervaciju je $504
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





