
Kazuki priprema sušija
Podučavam tradicionalne tehnike pravljenja sušija kao što su nigiri, rolna bojnih brodova i ručna rolnica.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Shinjuku City
Mesto pružanja usluge je Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kazuki) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Počeo sam u suši restoranu prije 25 godina i podučavao više od 6.000 studenata.
Predavao je 6.000 studenata
U proteklih 8 godina sam ugošćavao i podučavao suši kako pravi hiljade studenata.
Naučili ste iz višegodišnje prakse
Obučen sam za tradicionalne metode u restoranu koji je stariji od 100 godina.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
4.94, 1.841 utisak
Prikazano stavki: 0 od 0
Gde ćete ići
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 7 godina mogu da učestvuju, do najviše 6 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?