Kazuki priprema sušija

Kazuki priprema sušija

Podučavam tradicionalne tehnike pravljenja sušija kao što su nigiri, rolna bojnih brodova i ručna rolnica.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Shinjuku City
Mesto pružanja usluge je Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kazuki) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
8 godina iskustva
Počeo sam u suši restoranu prije 25 godina i podučavao više od 6.000 studenata.
Predavao je 6.000 studenata
U proteklih 8 godina sam ugošćavao i podučavao suši kako pravi hiljade studenata.
Naučili ste iz višegodišnje prakse
Obučen sam za tradicionalne metode u restoranu koji je stariji od 100 godina.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

4.94, 1.841 utisak

Prikazano stavki: 0 od 0

Gde ćete ići

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 7 godina mogu da učestvuju, do najviše 6 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?
Kazuki priprema sušija

Kazuki priprema sušija

Podučavam tradicionalne tehnike pravljenja sušija kao što su nigiri, rolna bojnih brodova i ručna rolnica.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Shinjuku City
Mesto pružanja usluge je Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Nije raspoloživo
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kazuki) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
8 godina iskustva
Počeo sam u suši restoranu prije 25 godina i podučavao više od 6.000 studenata.
Predavao je 6.000 studenata
U proteklih 8 godina sam ugošćavao i podučavao suši kako pravi hiljade studenata.
Naučili ste iz višegodišnje prakse
Obučen sam za tradicionalne metode u restoranu koji je stariji od 100 godina.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

4.94, 1.841 utisak

Prikazano stavki: 0 od 0

Gde ćete ići

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 7 godina mogu da učestvuju, do najviše 6 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?