
Tei: kurs degustacije vagjua
Nudim kulinarsku avanturu kroz japansku kuhinju, fokusirajući se na poznatu Wagyu govedinu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Sumida City
Mesto pružanja usluge je emc
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Tei) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
6 godina iskustva
Specijalizovan sam za pravljenje različitih Wagyu komada govedine.
Poštujem svoje rukotvorine
Koristim autentične japanske metode, ističući Wagyu bogat, umjetnički ukus.
Učeni iz tradicije
Moja porodica kuva i priprema meso već tri generacije.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
4.98, 1.242 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Gde ćete ići
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Prefektura Tokio 131-0045
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 10 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Mirno mesto za odmor je dostupno, Uglavnom ravno ili poravnato tlo
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?