Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Santa Rosa

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Santa Rosa

Kuvar

Džejms nudi fine restorane od polja do stola

15 godina iskustva imao sam uloge izvršnog kuvara u Napa Veliju, Sijetlu i Montani. Osim kulinarske škole, učila sam od Metjua Bousketa i Tamare Marfi. Obučavao sam se za vrhunske kuvare Mathew Bousquet, Tamara Murphy i Philippe Jeanty.

Kuvar

Keo: fuzija jugoistočne Azije

19 godina iskustva donijela sam domaću ljubav prema azijskoj kuhinji u laoške, tajlandske i japanske restorane. Svoju strast prema azijskim kuhinjama pretvorila sam u karijeru u restoranskim kuhinjama. Od malih nogu sam svoju ljubav prema laocijskoj, tajlandskoj i vijetnamskoj hrani radila na poslu.

Kuvar

Santa Rosa

Globalni meniji Toma

13 godina iskustva Moj fokus je na pripremanju finih restorana, nudeći širok spektar kuhinja. Samouk sam sa iskustvom u tri ugledne ugostiteljske kompanije u Zalivskoj oblasti. Organizovao sam više od 250 događaja za grupe svih veličina, što je dobilo najbolje onlajn recenzije.

Kuvar

Najbolji kalifornijski sa kuvarom Dejvom

Pokrio sam mnogo toga kao kuvar, gastronomski pisac i fotograf, malo toga je ostalo nedovršeno. Bila je to divlja vožnja i volim da razgovaram o kupovini. Moje kulinarsko iskustvo se formira oko puro Kalifornije, sa autohtonim precima koji se vraćaju prije nego što su Španci stigli. Ovi korijeni se protežu duboko u porijeklu i stavu. Moje nepce crpe iz Amerike, regionalnog meksičkog, mediteranskog, marokanskog, pa čak i vijetnamskog. Doživljaj u Kaliforniji je u mojoj krvi, a najčišći izraz toga je preko tanjira i olovke. Takođe imam zrnastu, sentimentalnu stranu koju sipam u svaku pripremu. Svako jelo ima svoju priču i ta priča zaslužuje da bude ispričana. Ponosim se time što je izuzetno lako sarađivati, hrana bi trebalo da bude zabavna i mislim da dobro društvo čini najbolje sastojke. Hajde da pojedemo nešto za pamćenje!

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu