Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Daly City

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Čarlsovi specijaliteti od bašte do stola

Sertifikovani glavni kuvar sa više od 30 godina iskustva u kuhinjama na nivou Michelin-a. Specijalizovan za sezonske obroke „od bašte do stola“, menije po meri i nezaboravne privatne kulinarske doživljaje.

Privatni kuvar u zalivskoj oblasti

Zamislite doživljaj objedovanja u kojem je svaki detalj osmišljen samo za vas. Više od obroka, ovo je čulno putovanje. Od delikatne ravnoteže ukusa do besprekorne prezentacije pored stola.

Veganski doživljaj: privatni kuvar za biljne specijalitete u San Francisku

Donosim kreativnost i strast u biljnu ishranu kroz sopstveni kulinarski poduhvat. Sa sedištem u Los Anđelesu, zbog velike potražnje proširio se na područje San Franciska.

Moderna privatna večera u Denizu

Vodim Bistro Ember u San Francisku, spajajući niz međunarodnih ukusa.

Privatni šefov sto: Zensoul – fino objedovanje u 5 koraka

Kao privatni kuvar iz Zalivske oblasti, sa klasičnim obrazovanjem, pretvaram duševne globalne ukuse u nezaboravna kulinarska iskustva. Moja ZenSoul kuhinja kombinuje roštilj, azijsku i soul hranu sa umetnošću fine kuhinje.

Kuvar Toni „Avanture sa hranom koja hrani dušu“

25 godina kao Pitmaster specijalizovan za južnjačku udobnost sa karipskim sjajem kuvanja je moja strast. Zabava je uvek na meniju

Everton: fuzijska kuhinja fokusirana na zdravlje

Moja jela obuhvataju vegansku, vegetarijansku, italijansku, karipsku, azijsku fuziju i južnjačku kuhinju.

Amandin kuvar za posebne događaje

Pripremam obroke od polja do stola za sva vaša predstojeća okupljanja, zabave i male događaje.

Sukulentna kuhinja pored Lakeitha

Kreiram vizuelno zadivljujuće tanjire napravljene od svježih sastojaka lokalnog porijekla.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu