Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Sen Deni

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u kompaniji La Table de Cybčle.

Filip: meniji profesionalnog kuvara iz vašeg frižidera

Kao kuvar restorana sa Mišelinovom zvjezdicom od 2009. godine, kreiram recepte za sublimiranje svakodnevnog života.

Stjuartovi jelovnici za kreativnu degustaciju

Ja sam kuvar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Doživljaj autentične japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuvar, kuvam porodične i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaji

Francuska gastronomija kuvara Loic Krimm

Kao kućni kuvar već 10 godina i 21 godine iskustva u kuvanju, nudim prefinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju, koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Francuski fini restorani u Kilijanu

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Život i savremena kuhinja Margo Bek

Strastveni kuvar, nudim živahnu i gastronomsku francusku kuhinju napravljenu od organskih proizvoda, za savremeni i osjetljiv doživljaj.

Loranova moderna francuska kuhinja

Kreiram prefinjena jela sa više jela sa posebnim osvrtom.

Francuski fini restorani u društvu Gustava

Radila sam u kompaniji L’Assiette Champenoise u Francuskoj i AIRA u Stokholmu.

Adrijenov sto

Kreiram ukusna jela koja izazivaju emocije i donose radost svakom gostu.

Privatni kuvar u smještaju Dowenson Guervil

Kuvar vam nudi privatnu uslugu kuvara u vašem domu. Idealna opcija za one koji žele da svojim gostima ponude jedinstven kulinarski doživljaj, a da pritom ne moraju da putuju u restoran

Gastronomski obrok kod kuće - Johan, kuvar

Prefinjena, moderna, inventivna kuhinja za jedinstven doživljaj objedovanja.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu