Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Royal Borough of Greenwich

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Berijeve gozbe s rafiniranim mesom i morskim plodovima

Svoje vještine sam usavršio sa kulinarskim velikanima kao što su Džejmi Oliver, Rik Stajn i Pol Ejnsvort.

Mišel: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih ukusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera Džeralda

Spojim bliskoistočne i evropske ukuse u nezaboravna jela.

Luiđijeve mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuvanje na Kraljevskom koledžu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Prefinjena hotelska kuhinja u stilu Džonatana

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne gastronomske doživljaje koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Ukusi širom svijeta i roštilj od strane Šona

Moji eklektični meniji su inspirisani kantonskim jelima, dimljenim mesom i japanskom kuhinjom.

Ukusna hrana za vaše telo, um i dušu

Plantforward, zdrava i ukusna hrana, koja obuhvata održivost i sezonalnost.

Italijanski meniji Đovanija

Kuvao sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Duku u centru Londona.

Dejvid organizuje večere i pripremljena jela

Pretvoriću vašu lokaciju u kulinarsko utočište za večeru, djevojačku zabavu ili bilo kakvu proslavu.

Simone: suši i začini

Kuvam kreativnu, međunarodnu kuhinju sa čistim, iskrenim i iskrenim ukusima.

Graciela: rimska kuhinja i globalni ukusi

Spajam rimsku tradiciju sa međunarodnim naglascima, izrađujući rafinirane, dobro zaokružene jelovnike.

Svestrana večera u Mannyju

Stvaram maštovite ukuse koji oduševljavaju moje klijente. Ukus za mene je kao duša hrane bez koje je nemoguće popuniti prazninu u ukusu hrane.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu